Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Τώρα… γελάμε


Το κενό που άφησε ο βοριδης και λοιπή συμμορία με την αλλαγή στάσης φαίνεται ότι δεν μπορεί να το αναπληρώσει η Χρυσή αυγή που μετατρέπεται με ταχείς ρυθμούς σε νεοκαρατζαφέριο αστικό μόρφωμα ,και έτσι οι σκληροί του χώρου αποφάσισαν να το καλύψουν  με την δημιουργία καινούργιου νεοφασιστικού μορφώματος. Αυτό προαναγγέλλει σήμερα ο Βηματοδότης γράφοντας.

Τώρα θα μου πείτε πιο ακροδεξιά από τη Χρυσή Αυγή γίνεται; Και όμως γίνεται, γιατί το τελευταίο διάστημα, μεσούντος του καλοκαιριού, άρχισε να αναδιοργανώνεται ένα σούπερ εθνικιστικό κόμμα, με τον παλαιό τίτλο «Εθνικό Μέτωπο», που ιδεολογικά κινείται ακροδεξιά της Χρυσής Αυγής.
Μέλη του υπό ανασυγκρότηση ακροδεξιού κόμματος είναι παλαιά στελέχη της Χρυσής Αυγής που έχουν αποσκιρτήσει ή διαγραφεί, νεολαίοι του κόμματος ΛΑΟΣ του κ. Γ. Καρατζαφέρη που έφυγαν, παλαιά στελέχη της ΕΠΕΝ και πολλοί άλλοι. Στην αναδιοργάνωση του Εθνικού Μετώπου φαίνεται, όπως μου λένε, δείχνει να ενδιαφέρεται, ένα παλαιό στέλεχος της ΕΠΕΝ, ο κ. Μάνος Κώνστας και ήδη τα μέλη του έχουν ανοίξει γραφεία στην Κυψέλη και στο Βόλο. Το σούπερ ακροδεξιό αυτό κόμμα, θεωρεί την Χρυσή Αυγή ως καθεστωτικό πλέον κόμμα και δεν θέλουν να έχουν καμία ιδεολογική ή άλλη σχέση μαζί του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...