Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 27 Αυγούστου 2012

Ο…Παραλίας κατάλαβε ότι... υπάρχει …σκάνδαλο


Σκληρή επίθεση στη κυβέρνηση για την υπογραφή της συμφωνίας συμβιβασμού του ελληνικού Δημοσίου με τη Siemens όταν αυτός έκανε τις διακοπές του, εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, που κατηγόρησε τα τρία κόμματα ότι χάρισαν 2 δισ. ευρώ στη γερμανική εταιρεία. Είπε λοιπόν Το σκάνδαλο Siemens που δεν αφήνει καμία αμφιβολία ότι τα δύο κόμματα που εναλλάσσονταν στην εξουσία έχουν ακέραιη την ευθύνη για το που κατάντησε η χώρα» έκανε λόγο για «κουκούλωμα» του σκανδάλου με την γερμανική εταιρεία από την προηγούμενη κυβέρνηση Παπαδήμου που κατέληξε στο συμβιβασμό και στην νυν κυβέρνηση για την υπογραφή της συμφωνίας. «Και πότε υπεγράφη αυτό το όνειδος; Μα φυσικά μία μέρα πριν ο πρωθυπουργός συναντήσει την κυρία Μέρκελ. Θα πουν κάποιοι έτσι με άδεια χέρια θα πήγαινε ο πρωθυπουργός να συναντήσει τη Γερμανίδα καγκελάριο;» είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

«Ο λαός μας λέει μία σοφή παροιμία: χέρι που σε ταΐζει δεν το δαγκώνεις. Τη χώρα την πτώχευσε μία διακομματική συμμορία διαπλεκομένων που οδηγεί τη χώρα στην καταστροφή γιατί δεν έχει το σθένος να διεκδικήσει για τον ελληνικό λαό έναντι αυτών που την χρηματοδοτούσαν όλα αυτά τα χρόνια» υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Επιπλέον επιτέθηκε προσωπικά στον πρωθυπουργό και υπογράμμισε ότι κατά την επίσκεψη του στο Βερολίνο χάρισε τα 2 δισ. ευρώ στην γερμανική εταιρεία.
«Χάρισμα τα 2 δισ. ευρώ χάρισμα και η επαναδιαπραγμάτευση.

Και που ήσουν εσύ ρε παλιομαλάκα όταν έγινε το έγκλημα ; διακοπές στην… Νάξο ,και τώρα έρχεσαι στην βουλή για να μας ….ανακοινώσεις την βρώμικη συμφωνία. Τα ίδια έκανε και ο ….Καρατζαφέρης. Κάποτε κατακαίγατε το σύμπαν για ψύλλου πήδημα , και τώρα τα κάνετε όλα ..γαργάρα. Απλώς τα… διαπιστώνετε.  

Η Ελλάδα ..μπουρδέλο ,ο… Τσίπρας συνεχίζει τις διακοπές του.

Αποκάλυψη : ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΣ ΠΟΥ ΑΠΑΛΑΣΣΕΙ ΤΗ SIEMENS !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...