Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 15 Αυγούστου 2012

Σε λίγο …θα χάσει το χαμόγελο του και ο… Γιάννος


Δεν προκύπτει κανένα στοιχείο πιθανής τέλεσης ποινικού αδικήματος από τους πρώην υπουργούς Εθνικής Άμυνας κ.κ. Απόστολο – Αθανάσιο Τσοχατζόπουλο και Γιάννο Παπαντωνίου και τα στελέχη της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Αμύνης, που επί μήνες  προσβλήθηκαν και διασύρθηκαν αδίκως”. (σελ. 303).
Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξαν πολιτικοί, όπως ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όταν η Βουλή των Ελλήνων ανέλαβε να διερευνήσει την υπόθεση των Αμυντικών Εξοπλισμών και των Υποβρυχίων που «γέρνουν». Η Επιτροπή της Βουλής δεν στάθηκε ικανή να αποκαλύψει το σκάνδαλο. Αντιθέτως όταν διετύπωσε το απαλλακτικό συμπέρασμα φρόντισε να θέσει στο απυρόβλητο τον Άκη Τσοχατζόπουλο και να φορτώσει με ενοχές όποιον είχε σκεφθεί το παραμικρό εις βάρος του τ. υπουργού Άμυνας. Σήμερα ο Άκης Τσοχατζόπουλος είναι στη φυλακή και ο Ευάγγελος Βενιζέλος προσπαθεί να πείσει τον Ελληνικό λαό ότι ο ίδιος είναι το καταλληλότερο πρόσωπο για μελλοντικός Πρωθυπουργός.
Οσονούπω έρχεται και η σειρά του δεύτερου… αθώου, για να κάνει παρέα στον ..πρώτο …αθώο, αφού σχετικές πληροφορίες, αναφέρουν ότι, μετά τις διακοπές του ανακριτή κ. Μαλλή, θα κληθεί σε απολογία ο τέως υπουργός του πενταγώνου, στον τραπεζικό λογαριασμό του οποίου φέρεται ότι βρέθηκαν καταθέσεις από μίζες των ΤΟΡΜ 1. Ο λογαριασμός αυτός βρέθηκε σε τράπεζα της Ελβετίας και ο χαμογελαστός τέως υπουργός θα πρέπει να εξηγήσει πως βρέθηκαν τα μαύρα χρήματα στον λογαριασμό του.
Το SPIROSPERO.GR προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον τέως υπουργό που φέρεται κάτοχος του τραπεζικού λογαριασμού, αλλά σε κανένα τηλέφωνό του δεν απαντά.
Οι πληροφορίες για αυτό το θέμα είναι ελάχιστες, γιατί όπως είπε δικαστικός υπάλληλος «πρέπει να υπάρξει αιφνιδιασμός όπως και στην περίπτωση της σύλληψης Τσοχατζόπουλου».
Διέρρευσε πληροφορία (ή φήμη) ότι στον τραπεζικό λογαριασμό του τέως υπουργού υπάρχει και επιταγή 5εκατ. ευρώ Σύρου επιχειρηματία – έμπορου όπλων κ. Αλ Ζαγιάτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...