Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Εκτός έδρας ρε παλιολαμόγιο στο… σπίτι σου;



Mα με τι…παλιοπουστηδες έχουμε μπλέξει τελικά .Προσπαθούν  να τα αρπάξουν  με ότι δικαιολογία τους δίνουν οι κανονισμοί, που οι ίδιοι έχουν περάσει. Ο βολευτής Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης διατηρεί το χαρτοφυλάκιο του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής στην κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά. Πρόσφατα βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, δηλαδή στην πόλη της μόνιμης κατοικίας του για 5 ημέρες, κάτι που δεν τον εμπόδισε να χρεώσει στον...προϋπολογισμό του υπουργείου οδοιπορικά πέντε ημερών τόσο για τον ίδιο όσο και για τη διευθύντρια του πολιτικού του γραφείου.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που δημοσιεύονται στη Διαύγεια, και είδαμε στο
παραπολιτική υπογράφει την ανάληψη δαπάνης για 5 μέρες εκτός έδρας εργασίας  τόσο για τον ίδιο... Ως λόγος μετάβασης τους στη Θεσσαλονίκη προβάλλεται η πραγματοποίηση επίσκεψη στο δάσος του Σέιχ Σου, κάτι που σύμφωνα με το site του κ.Καλαφάτη έλαβε χώρα στις 27 Ιουλίου

1 σχόλιο:

toErwthmatologio είπε...

Δεν ντρέπεσαι λίγο ρε ΄΄Ιχνος΄΄,να μιλάς έτσι για τον πρώτο βουλευτή Θεσσαλονίκης;Δεν ξέρεις ότι ο Σταυράκος ούτε πειράζει κανέναν,ούτε ενοχλεί;Σαν να μην υπάρχει συμπεριφέρεται.Και εκτός έδρας δικαιούται,και εντός έδρας,και επίδομα για ουδέτερο γήπεδο.Άσε που είναι και ΠΑΟΚ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...