Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 21 Αυγούστου 2012

Προσωπικά δεδομένα σε..πανηγύρι ρε …συνταγματολόγε; Πας…καλά;





Ένταση δημιουργήθηκε ανάμεσα σε δύο πολίτες και τον  υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Αντώνη Μανιτάκη στο πανηγύρι της Πέτρας, στο χωριό Προπάν (Καλαμάκι) του Ανατολικού Πηλίου, οπου εκφώνησε πανηγυρικό λόγο, με την ιδιότητα του ως υπουργός. Κατά την αποχώρηση του δύο πολίτες τον πλησίασαν για να διαμαρτυρηθούν (σύμφωνα με την καταγγελία του Βασίλη Νούση, για τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση).Eνας πολίτης του έθεσε το ερώτημα, …πόσα χρήματα πήρες για να πουλήσεις την πατρίδα σου και να έχεις 3000 αυτοκτονίες; Aξιζε το αντίτιμο που πήρες για να βάψεις τα χέρια σου με τόσο αθώο αίμα; Και η προκλητική απάντηση του υπουργού  ήταν…. Ναι πήρα πολλά .

Όπως φαίνεται στο video υπήρξε ένταση και χρειάστηκε η επέμβαση των αστυνομικών της ασφάλειας του Υπουργού που ζήτησαν από τους πολίτες να αποχωρήσουν.
Η ένταση συνεχίστηκε και όταν σύμφωνα με την ίδια καταγγελία η κάμερα πλησίασε τον Υπουργό για να καταγράψει το περιστατικό, ο κύριος Μανιτάκης επιχείρησε να την κατεβάσει λέγοντας στον κάμεραμαν πως δεν έχει δώσει την άδεια του για να τραβήξει πλάνα, και παραβιάζει ..προσωπικά δεδομένα.

Δει εδώ όλη την τραγελαφική ιστορία.

Σοβαρότατο περιστατικό με τον υπουργό Μανιτάκη και συνέχεια την επόμενη στο αστυνομικό τμήμα!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...