Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013

Για να ..ξεχάσεις 7.000.000 πόσα πρέπει να έχεις;



Φύλλο και φτερό έκαναν τα στελέχη του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος τους τραπεζικούς λογαριασμούς μεγαλοδικηγόρων και μεγαλογιατρών, μετά από σοβαρές υπόνοιες ότι διέθεταν μεγάλα χρηματικά ποσά, τα οποία όμως είχαν «λησμονήσει» να δηλώσουν στην εφορία.
Ανάμεσα τους και δύο γνωστοί δικηγόροι. Ο ένας μάλιστα εξ’ αυτών ιδιαίτερα «οικείος» στο μιντιακό στερέωμα, καθώς παλαιότερα είχε εμπλακεί σε σκάνδαλο που προκάλεσε σάλο.
Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες, πρόκειται για γνωστό εργατολόγο, ο οποίος, όπως διαπίστωσαν τα στελέχη της Δίωξης, δεν είχε δηλώσει στην εφορία, πόσο ύψους 6.992.000 ευρώ!
Ο γνωστός δικηγόρος είχε απασχολήσει και παλαιότερα τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, καθώς εμπλεκόταν στο αποκαλούμενο «σκάνδαλο Ζαχόπουλου» και τότε είχε κατηγορηθεί για απόπειρα εκβίασης και παραβίασης προσωπικών δεδομένων και για συμμετοχή σε αυτοκτονία.
Ο έτερος δικηγόρος, γνωστός και αυτός, ονόματι Γ. Τ. διατηρεί δικηγορικό γραφείο στον Πειραιά.
Από την έρευνα που πραγματοποίησαν τα στελέχη της ναυαρχίδας του Υπουργείου Οικονομικών, διαπιστώθηκε ότι ο εν λόγω άνθρωπος δεν είχε δηλώσει στις φορολογικές Αρχές, ποσό ύψους 3.470.000 ευρώ.
«Ξεχασιάρης» όμως ήταν και ο γνωστός χειρουργός κ. Κ., ο οποίος δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη, όπου διατηρεί μεγάλο γραφείο. Από την έρευνα προέκυψε ότι ο γιατρός δεν είχε δηλώσει πάνω από 2.000.000 ευρώ.





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...