Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2013

Διαφωνούν οι …προδότες, αλλά στηρίζουν τον..αρχιπροδότη.



Απορρίπτει ο Βαγγέλης Βενιζέλος την πρόταση που διατύπωσε απόψε ο Γερμανοτσολιας για μεταβατική λειτουργία της ΕΡΤ, θέμα το οποίο πρόκειται να βάλει και στο τραπέζι της συνάντησης κορυφής των τριών πολιτικών αρχηγών τη Δευτέρα.

«Το ΠΑΣΟΚ έχει δημόσια διατυπώσει τη θέση του, με απόλυτη σαφήνεια. Η δήλωση του κ. Σαμαρά δεν συνιστά ανταπόκριση σε αυτά που έχει πει το ΠΑΣΟΚ» ήταν το άτυπο σχόλιο του Γραφείου Τύπου του ΠΑΣΟΚ για τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού.

Αργότερα, κύκλοι της Ιπποκράτους σχολίαζαν: «Τι μας λένε τώρα; Ότι έκαναν λάθος και ότι οι αλλαγές στην ΕΡΤ μπορούν, τελικά, να γίνουν με την κρατική ραδιοτηλεόραση σε λειτουργία;».
Επίσης ο εκπρόσωπος Τύπου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Ανδρέας Παπαδόπουλος τόνισε μέσω Twitter ότι η ΔΗΜΑΡ ζητά την άμεση επαναλειτουργία της ΕΡΤ με πλήρες πρόγραμμα, ενώ ανέφερε ότι το κόμμα του ζητά την άμεση άρση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου.
«Η ΔΗΜΑΡ ζητά την άμεση επαναλειτουργία της ΕΡΤ, με πλήρες πρόγραμμα! Όλες οι αλλαγές-αναδιαρθρώσεις με την ΕΡΤ ανοιχτή. Άμεση άρση της ΠΝΠ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...