Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

H χρυσή αυγή θέλει… συγκυβέρνηση με τον… Χρυσαυγίτη.




Διαβάστε τι αναφέρεται μεταξύ άλλων σε άρθρο της Χ.Α, στην ιστοσελίδα της...
Σε πανικό βρίσκεται το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα. Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης τρέμουν ακόμα και να μιλήσουν για εκλογές. Τα ίδια και ο dear Alexis που στην ομιλία του στο Σύνταγμα δεν τόλμησε να προφέρει ούτε μία φορά τη λέξη "Εκλογές". Τι συμβαίνει όμως και τα ανδρείκελα του κατεστημένου φοβούνται ακόμα και να αναφέρουν τη λέξη αυτή, ενώ μέχρι χθες ήταν η μόνιμη καραμέλα τους; Μήπως θα έρθει κάποιος και θα τους βάλει...πιπέρι στο στόμα;
Προφανώς όχι, απλά έχουν πάρει στα χέρια τους τα αποτελέσματα των τελευταίων δημοσκοπήσεων. Έτσι, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην ΕΡΤ οι πάντες πατώνουν δημοσκοπικά και μόνο η Χρυσή Αυγή ανεβαίνει. Πιο συγκεκριμένα, έχουμε ξεπεράσει τον Σύριζα, που έχει πάρει την κατιούσα και είναι το μόνο κόμμα που μπορεί πλέον να συγκυβερνήσει με τη ΝΔ, μετά την ολική κατάρρευση ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ.
Υ.Γ
Λέτε για αυτό να είδαμε και την στήριξη Σαμαρά από Χ.Α για το κλείσιμο της ΕΡΤ...;;;

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αλοιμονό μας.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΤΕ;;;

ΑΦΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΙΟΥΣΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ ΣΑΙΤ.

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον πρόβατο είσαι η δεν ξέρεις να διαβάζεις .Όταν λέει είναι το μόνο κόμμα που μπορεί πλέον να συγκυβερνήσει με την Νουδουλα εννοούν την Χρυσή αυγή και όχι όπως σε βολεύει τον σύριζα.

Ανώνυμος είπε...

Κι εγώ κατάλαβα ότι αναφέρονται στο ΣΥΡΙΖΑ.

Ανώνυμος είπε...

Το διφορούμενο είναι ποιο γλυκό. Πάει μαλακά –μαλακά χωρίς να εκτίθωνται. Βαλε την αμφιβολία στα λεγόμενα σου και ..καθάρισες. εάν ζοριστείς το εξηγείς διαφορετικά. Πάντως έχεις αφήσει τις..άκρες για τους γνωρίζοντες. Παλιό το κόλπο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...