Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Μάικλ Ντάγκλας: Mε….. έφαγε το …γλυφομ…..



Σε απίστευτη δήλωση προέβη ο Μάικλ Ντάγκλας, πάλαι ποτέ πρωταγωνιστής μεταξύ άλλων και του «Βασικού Ενστίκτου», με μία σοκαριστικά ειλικρινή συνέντευξή στον βρετανικό Guardian είπε ότι ο καρκίνος του φάρυγγα  που είχε διαγνωσθεί το 2010 ήταν το αποτέλεσμα... «στοματικής» σεξουαλικής επαφής...!!! «Χωρίς να θέλω να γίνω πολύ συγκεκριμένος, αυτός ο τύπος του καρκίνου προκαλείται από το ιό ΗPV , που ουσιαστικά είναι αποτέλεσμα αιδιολειξίας» τόνισε με ειλικρίνεια ο ηθοποιός, δήλωση που έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στη showbiz! Και πρόσθεσε: «Ναι, πρόκειται για μία σεξουαλικώς μεταδιδόμενη ασθένεια που προκαλεί καρκίνο.
Ο Ντάγκλας που είχε διαγνωστεί με καρκίνο πριν από τρία χρόνια, και τους γιατρούς να θεωρούν ως πιθανώς μοιραία εξέλιξη της υγείας του, ρωτήθηκε εάν μετανιώνει για τα χρόνια που πέρασε πίνοντας και καπνίζοντας και εάν τα θεωρεί υπεύθυνα για την ασθένειά του.
«Οχι», απάντησε ο Ντάγκλας και εξήγησε: 
«Χωρίς να θέλω να μπω σε πολλές λεπτομέρειες, ο συγκεκριμένος αυτός καρκίνος προκαλείται από ένα όγκο (HPV) για τον οποίο ευθύνεται η... «αιδιολειξία»...!!! 
Ναι, πρόκειται για μία σεξουαλικώς μεταδιδόμενη ασθένεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...