Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Τι είναι ρε Μαρίνα 1.200.000 για τον Καρατζαφέρη ; Μια τρίχα από τα… μαλλιά του





Αγωγή για εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση κατά του προέδρου του ΛΑΟΣ, Γιώργου Καρατζαφέρη, άσκησε η αναπληρώτρια Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και Βουλευτής Μαγνησίας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.
Ο κ. Καρατζαφέρης, σύμφωνα με τον κυρία Χρυσοβελώνη, της επιτέθηκε με ανοίκειους χαρακτηρισμούς κατά τη διάρκεια της πρόσφατης τηλεοπτικής του εμφάνισης. Αφορμή στάθηκε το γεγονός ότι η βουλευτής των Αν.Ελ. είχε καταγγείλει δημόσια την «υπόγεια» συνεργασία ΝΔ – Καρατζαφέρη στο δήμο Θεσσαλονίκης με… «αντίδωρο» την εκχώρηση στον τελευταίο από την κυβέρνηση Σαμαρά δωρεάν άδειας πανελλαδικής εμβέλειας για το ιδιωτικό τηλεοπτικό κανάλι του (ΑΡΤ). «Η αλήθεια πάντα θα πονάει τον Γιώργο Καρατζαφέρη παρά το γεγονός ότι η ετυμηγορία του Ελληνικού λαού τον έστειλε σπίτι του πριν από 1 χρόνο. Αυτό ακριβώς θα του ξανασυμβεί και στο Δήμο Θεσσαλονίκης το 2014» τόνισε η κυρία Χρυσοβελώνη προσθέτοντας ότι «η αλήθεια, λοιπόν, είναι πάρα πολύ απλή. Ο Γ. Καρατζαφέρης απετέλεσε και συνεχίζει να αποτελεί για την κοινωνία, πατερίτσα του Μνημονιακού συστήματος Σαμαρά, η οποία καταδικάστηκε στην συνείδηση των Ελλήνων πολιτών. Αυτός είναι άλλωστε κι ο λόγος που έλαβε από την Ν.Δ πανελλαδική άδεια εκπομπής ως δώρο για το κανάλι του. Άξια επομένως η ανταμοιβή του.

Η υπόθεση έχει ως εξής.
Στην εκπομπή του “Η Ελλάδα μια γειτονιά”, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης  είχε προβεί σε μια σοβαρότατη καταγγελία εις βάρος βουλευτίνας των ΑΝΕΛ, που όπως υπαινίχθηκε ο κ. Καρατζαφέρης ασχολείται με παράνομες υιοθεσίες. Παρακολουθείστε το βιντεο στο 1:21:00  και μετά….

Η απάντηση της βουλευτού ήταν η κατάθεση της αγωγής δηλώνοντας  ότι…
Ο Γιώργος Καρατζαφέρης θα μάθει με τον δύσκολο τρόπο ότι η συκοφάντηση έχει για τον ίδιο εξαιρετικά δυσάρεστες συνέπειες. Και δεν μιλάω μόνο για το ποσό των 1.500.000 ευρώ που καλείται να πληρώσει. Αναφέρομαι βέβαια και στις ποινικές συνέπειες που έχουν τέτοιες πράξεις σε κατ’ επάγγελμα συκοφάντες.
Το ευχάριστο είναι ότι με την αποζημίωση που θα επιδικαστεί θα βοηθηθούν φιλανθρωπικά ιδρύματα του Βόλου αλλά και τα παιδικά χωριά SOS, φορείς με μεγάλες οικονομικές ανάγκες. Τα χρήματα της τεράστιας περιουσίας του Γιώργου Καρατζαφέρη θα πιάσουν επιτέλους τόπο.



Η Καρατζαφερο…κολόνια κρατάει χρόνια.

Με εξώδικο που απέστειλε η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μαρίνα Χρυσοβελώνη στις 18.02.2013 επισημαίνει ότι το βιογραφικό της Αννας Ζωηρού, η οποία είναι μέλος του Δ.Σ. του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), παρουσιάζει ανακρίβειες. Είχε προηγηθεί ερώτημα της κυρίας Χρυσοβελώνη προς το υπουργείο Οικονομικών, για να διαπιστωθεί με ποιους όρους έγινε η επιλογή των μελών του Δ.Σ. στο ΤΑΙΠΕΔ.Από το βιογραφικό της κυρίας Ζωηρού προκύπτει ότι είναι οικονομολόγος και κατέλαβε τη θέση στο Ταμείο ως εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ τον Ιούλιο του 2011, έχοντας μάλιστα και την υποστήριξη του Ευάγγελου Βενιζέλου, υπουργού Οικονομικών τότε.Ειδικότερα, η κυρία Χρυσοβελώνη έχει υποστηρίξει ότι η κυρία Ζωηρού δεν υπήρξε ποτέ οικονομολόγος με βάση τα έγγραφα που έχει στη διάθεσή της. Η τελευταία απέστειλε βεβαίωση πληρωμής της συνδρομής στο Οικονομικό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΟΕΕ), η οποία όμως καταβλήθηκε μόλις στις 12 Φεβρουαρίου του τρέχοντος έτους, άρα τουλάχιστον ενάμιση χρόνο μετά την πρόσληψή της στο Ταμείο. Επίσης, η κυρία Ζωηρού στο βιογραφικό της δηλώνει ότι εργάστηκε σε διευθυντική θέση σε μεγάλη εταιρία του Βελγίου, ως υπεύθυνη του οικονομικού τμήματος, σε ηλικία μόλις 24 ετών. Σύμφωνα με την κυρία Χρυσοβελώνη, στα πρόσθετα στοιχεία που απέστειλε η κυρία Ζωηρού φαίνονται τρεις συστατικές επιστολές, από τις οποίες όμως προκύπτει ότι εργάστηκε επίσης ως διευθύντρια στον ΕΟΤ Λονδίνου. Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων επικοινώνησε με την υπουργό Τουρισμού Ολγα Κεφαλογιάννη, από την οποία ενημερώθηκε ότι η κυρία Ζωηρού είχε πράγματι εργαστεί στον ΕΟΤ Λονδίνου, αλλά ως συμβασιούχος, κάτι που σημαίνει ότι δεν μπορούσε να έχει αποκτήσει διευθυντική θέση. Η κυρία Χρυσοβελώνη επαναλαμβάνει ότι όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της προέρχονται από το υπουργείο Οικονομικών, που απάντησε εγγράφως σε δική της προηγούμενη ερώτηση αναφορικά με τα κριτήρια επιλογής των μελών του ΤΑΙΠΕΔ. Συνεπώς, πρόκειται για έγγραφα που έχουν κατατεθεί επίσημα από την κυρία Ζωηρού στο πλαίσιο ανάληψης των καθηκόντων της στο Ταμείο.

Και η Απάντηση κ. Άννας Ζωηρού στην κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη, Βουλευτή του κόμματος «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ»


 


2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί τα βάζεις με τον Καρατζαφέρη κυρά μου; Το πραγματικό δεκανίκι της κυβέρνησης του Σαμαρά είναι η Χρυσή Αυγή

Ανώνυμος είπε...

οταν του αγγιξουν την γκομενα γινετε..τουρκος .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...