Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 23 Ιουνίου 2013

Το Focus ….δεν μπορεί να κόψει την …Μαλακία.



Δείτε ότι το άρθρο του γνωστού γερμανικού Focus στην ηλεκτρονική του έκδοση. για την αποχώρηση του Πάστορα Κουβέλη από την κυβέρνηση δεν αφήνει περιθώρια για αμφιβολίες ως προς την σκοπιμότητα του. . Αναφερόμενο στην αποχώρηση του από την τρικομματική κυβέρνηση επισημαίνει ότι η ΕΡΤ είναι απλά η αφορμή ενώ υπάρχουν άλλα βαθύτερα αίτια, και τα οποία τα αποδίδει στην δυσαρέσκεια των διαπλεκομένων στο πρόσωπο του Σαμαρά. Δηλαδή τα ανεξέλεγκτα αιώνια εργολαβοτραπεζικα τρωκτικά που αυτή την στιγμή είναι στα καλυτέρα τους, έβαλαν τον Κουβελη να παραιτηθεί για να πέσει ο…. κολλητός τους…. Σαμαράς .Αυτοί ξεπέρασαν και τον..Άρθουρ Κλαρκ.  
Το Focus  αναφέρεται στις επιπλοκές που παρουσιάστηκαν τόσο στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΠΑ, όσο και σε εκείνη της Gazprom. “Πριν μερικά χρόνια οι Ρώσοι έδιναν 5 δις για τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις (ΔΕΠΑ-ΔΕΣΦΑ). Ξαφνικά έκαναν πίσω για το 1 δις...Οι Ρώσοι εξέλαβαν σαν προσβολή την προτεραιότητα που έδωσε ο Σαμαράς για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΣΦΑ στην κρατική εταιρεία του Αζερμπαιτζάν αποκλείοντας την Gazprom. Εξάλλου δεν ήταν διατεθειμμένοι να δεχθούν τα βουνά από τους απλήρωτους λογαριασμούς  των μεγάλων ιδιωτικών επιχειρήσεων στην ΔΕΠΑ....Eνα παρόμοιο δράμα εξελίσσεται και γύρω από την αποκρατικοποίηση του ΟΠΑΠ με τους νέους αγοραστές, την  τσέχικη  Εmma Delta, να αγνοούν τις μυστικές συμφωνίες του ΟΠΑΠ με την Ιntralot του ανταγωνιστή τους  Σωκράτη Κόκκαλη στην περίπτωση των Λαχείων...»
Στη συνέχεια αναφέρεται και στο λατρεμένο του θέμα  την άνοδο του νεοναζισμού στην Ελλάδα και επισημαίνει τις δυσκολίες του νέου κυβερνητικού εγχειρήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...