Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013

Ένα –ένα τα… ανακαλύπτει ο Καρατζαφέρης




Με αφορμή την δημοσκόπηση της MRB: που δίνει Προβάδισμα Ν.Δ. στην πρόθεση ψήφου έκανε λόγο Για στημένες δημοσκοπήσεις, που διεξάγονται από ένα κλειστό κλαμπ, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας στον Antenna το πρωί της Πέμπτης.
«Όποιος πληρώνει, εμφανίζεται πρώτος στις δημοσκοπήσεις», είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ. «Τώρα πληρώνει η ΝΔ, εξ ου και η άνοδος, αν είχε να πληρώσει ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν αλλιώς», συνέχισε.
Οσον αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι τώρα τεχνηέντως δείχνουν «ανεβασμένο» τον Αλέκο Αλαβάνο, «για να κόψουν τον ΣΥΡΙΖΑ».
«Και τέλος πάντων, αν είναι όντως τόσο μπροστά η ΝΔ γιατί δεν κάνει τώρα εκλογές ο Σαμαράς; Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, θα τις κέρδιζε άμεσα», τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης και επισήμανε: «Δεν το κάνει γιατί φοβάται ότι θα πάει σπίτι του, έμεινε δέκα χρόνια μόνος του, τώρα θα μείνει άλλα 30».

Δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί και στον Άδωνι – Μπουμπουκο Γεωργιάδη που μας φόρτωσε στην πλάτη και τον οποίο άρχισαν και άλλοι να … λιβανίζουν δείτε εδώ  Άδωνις: Σύγχρονος Μεγαλέξανδρος ή ακόμη ένας υποτακτικός των Γερμανών; λέγοντας  …πως είναι ικανοποιημένος που «ένα στέλεχος που γαλούχησα εγώ και τον πήρα απλό φοιτητή, σήμερα στέκεται στο πιο ισχυρό υπουργείο».
Σχολιάζοντας μάλιστα το τελευταίο φύλλο της εφημερίδας «Δημοκρατία» που αφιέρωσε την τελευταία σελίδα για τον «Μπουμπούκο», όπως χαρακτηριστικά είπε ο κ. Καρατζαφέρης, «κάποιοι ποντάρουν στην αποτυχία του Άδωνι», σημείωσε τονίζοντας πως δεν είναι στιγμή για κόντρες αλλά για επιτυχία με σκοπό το καλό της Ελλάδας.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλλά υπάρχει και μια μικρή λεπτομέρεια ,κάποιοι έσπασαν τα πόδια τους ,αρκετοί μπήκαν υποψήφιοι εν γνώσει τους ότι δεν έβγαιναν και όλοι μαζί έβαλαν το κόμμα στη βουλή για να έρθει έπειτα η τροτέζα να κάνει μεταγραφή.Και να μην ξεχνάμε όλων υμών τα παιδία στη βουλή. Να εξασφαλίσουν οι χαραμοφάηδες την ύπαρξη τους.Βρε ουστ!

Ανώνυμος είπε...

Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ o χοντρός

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...