Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Η Φώφη.. ο Μήτσος …και το μουνί της Χάιδως.



Τι ετοιμάζει ο Στουρνάρας, ο οποίος πλέον ενεργεί απροκάλυπτα κατ΄εντολήν των δανειστών, του Βερολίνου σε σφιχτή συνεργασία με την… Φωφη;  Και γιατί το...καταπίνει, η Γεννηματά. O υπουργός Οικονομικών/εντολοδόχος της Τρόικας, των γερμανών και του W. Scheuble.  στοχεύει για λογαριασμό της Καγκελαρίας την ελληνική κρατική Αμυντική Βιομηχανία προκειμένου να υπάρξουν πολλαπλά κέρδη  και για τις …δύο χώρες.
Άμεσος σκοπός του Βερολίνου είναι να μεθοδευτεί  η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών προκειμένου να υπάρξει δήθεν από κοινού διείσδυση στις αγορές της  Μέσης Ανατολής.
Το έντονο ενδιαφέρον της Καγκελαρίας εκδηλώθηκε κατά το ταξίδι του πρώην υπουργού Άμυνας  Πάνου Παναγιωτόπουλου στο Παρίσι . Στο περιθώριο των επαφών του  που είχε , ο Έλληνας υπουργός είχε συνάντηση και με τον Γερμανό Αντικαγκελάριο, Υπουργό Οικονομίας και Ανάπτυξης  Φίλιπ Ρέσλερ που βρέθηκε και αυτός  στο Παρίσι, και μάλλον δεν τα..βρήκαν. Έτσι  ο Π.Π μετακινείται από το ΥΕΘΑ όπου αναλαμβάνουν οι….Δ. Αβραμόπουλος- Φ. Γεννηματά.

Tο ενδιαφέρον ήταν, πως ο Φ. Ρέσλερ αν και υπουργός Οικονομικών είχε δείξει ότι είναι πολύ καλά ενημερωμένος  στις ΄΄ευκαιρίες΄΄ που παρουσιάζονται διεθνώς στην αμυντική αγορά , που υπάρχει ζήτηση , σε τι υλικά και ποιες είναι οι δυνατότητες της Ελληνικής κρατικής Αμυντικής  Βιομηχανίας.

    Και φτάνουμε στο δια ταύτα... τα Ελληνικά Αμυντικά  Συστήματα διαθέτουν γ ρ α μ μ έ ς   παραγωγής για συμβατικά πυρομαχικά τα οποία και ενδιαφέρουν τη Μέση Ανατολή καθώς σε άλλα ευρωπαϊκά κράτη έχουν εκσυγχρονίσει οι γραμμές παραγωγής πυρομαχικών και δ ε ν  μπορούν να κατασκευάσουν αυτά που έχουν ζήτηση στην παρούσα φάση. Διαθέτουν υπογεγραμμένα συμβόλαια παραγωγής δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ, ενώ ενδιαφέρον είχε εκδηλωθεί και από εταιρεία ισραηλινών συμφερόντων. Ο… νοών νοητω.


2 σχόλια:

manigr.blogspot.com είπε...

Χειρότερη η καταληξή Του από τον Πα''κωνσταντίνου.

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΑΓΧΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ . ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ .
Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ ΑΚΑΘΕΚΤΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...