Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2013

Τον έσφαξαν σαν ..κατσίκι.





Συγκλονιστικοί συνειρμοί δημιουργούνται με την δημοσιοποίηση από το ΜΑΚΕΛΕΙΟ σκληρούτσικου  βίντεο από το διαδίκτυο στο οποίο εικονίζεται ρασοφόρος να σφαγιάζεται από ισλαμιστές σε δημόσια θέα και με κραυγές και ντροπιαστικά για την χριστιανική εκκλησία επιφωνήματα.
Ακούγοντας προσεκτικά το βίντεο ξεδιακρίνονται οι φράσεις "altemarine" ή κάποια παρεμφερής λέξη(μητροπολίτης δηλαδή, επίσκοπος)και τη λέξη Χαλέπι.(Alepi)
Θέλουμε να πιστεύουμε ότι το βίντεο αυτό δεν έχει σχέση με την τύχη των δύο απαχθέντων μητροπολιτών που αγνοούνται εδώ και καιρό στη Συρία.
Ο ….Θεός με αυτά που βλέπουμε να βάλει το…. χέρι του.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλά αυτό το κοπρόσκυλο ο καγκελάκιας που έπαιρνε θέση υπέρ των επαναστατών στη συρία ,η γαμημ... αριστερά με τους λαθρομετανάστες δεν τα γνώριζαν αυτά?Πόσο ανθέλληνες είστε βρε ΜΠΆΣΤΑΡΔΟΙ .Ονειρεύεστε Μελιγαλά και φωνάξατε για βοήθεια ισλαμοφασίστες, πουτανόπαιδα !Όσο για τους μεγαλόσχημους της Εκκλησίας τι κοιτάνε?Μαρτυρία δίνουν οι σφαγιασθέντες ,εσείς μαρτυρία στα οικόπεδα και στις τράπεζες..άντε χαμένα κορμιά,λέρες του τσιμπουκιού.Περιμένω κάποια διαδήλωση από την ευαίσθητη αριστερά,συμπαράσταση στη φρικαλεότητα που διεξάγεται στη Συρία από τους σπόνσορες της.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...