Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 10 Ιουνίου 2013

Άντε τώρα να εξηγήσεις στην γιαγιά μου την Γιαννούλα που έβαλε υποθήκη το σπίτι της γιαγιάς της ,για χατίρι των εγγονιών της ,το ...success story του Σαμαρά.



Από τη Θεσσαλονίκη, όπου το Προσυνέδριο της ΝΔ διεξήχθη στο Μακεδονία Παλάς ο Αντωνης Σαμαράς επικαλέστηκε για μια ακόμη φορά τη θεωρία των άκρων. «Ο ΣΥΡΙΖΑ επιδιώκει την καταστροφή και στη γωνία περιμένουν οι νεοναζί για να το εκμεταλλευτούν», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός.
«Ο πρωθυπουργός δηλώνει υποταγή στη Μέρκελ και επιβεβαιώνει ότι φλερτάρει με την ακροδεξιά», απάντησε από το Σινέ Κεραμεικός και τη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΝ ο Αλέξης Τσίπρας.

Το ΔΝΤ, το λάθος και το έγκλημα

«Η κυνική ομολογία του ΔΝΤ συνιστά ωμή παραδοχή ενός εγκλήματος, σε βάρος μιας χώρας και ενός ολόκληρου λαού. Πιο εξοργιστικό είναι ότι παρά την ομολογία, το έγκλημα συνεχίζεται«, σημείωσε ο κ. Τσίπρας αναφερόμενος στην παραδοχή του λάθους από το ΔΝΤ.
Νωρίτερα ο Αντώνης Σαμαράς είχε υποστηρίξει πως πως τότε η ΝΔ επιδίωκε περικοπή της ζημιάς αλλά οι προτάσεις της δεν εισακούστηκαν.
Το success story και η τραγωδία της κοινωνίας
Στην ομιλία του ο χαρακτήρισε πρωτοφανή, αλλά και σωτήρια για τη χώρα, την τρικομματική συνεργασία. Πετύχαμε, είπε, όλοι μαζί παρά τις ιδεολογικές διαφωνίες και μίλησε για εθνική επιτυχία.
Από το Grexit έχουμε φθάσει στο Grecovery επανέλαβε, αλλά μερικοί, παρατήρησε χαρακτηριστικά, δεν τον αντέχουν αυτό και φθάνουν στα όρια της υπονόμευσης της χώρας, διώχνοντας επενδυτές, επιχειρώντας ματαίωση επενδύσεων, «για να μην έρθουν χρήματα στην Ελλάδα να μην πιάσουμε τους στόχους μας, να μη βγούμε από το μνημόνιο», αλλά «αυτή τη χάρη όμως, εμείς δεν θα τους την κάνουμε».
Απαντώντας σε αυτούς που «είτε από πρόθεση ή από σύγχυση επιχειρούν την υπονομευση της χώρας», ο κ. Σαμαράς σημείωσε πως ο λαϊκισμός τους πλέον χάνει έδαφος.
Ο πρωθυπουργός εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας πως «κάποιοι έσπευσαν να πανηγυρίσουν για την Κύπρο και μετά κατάπιναν τη γλώσσα τους».
«Υπό άλλες συνθήκες, το «success story» του πρωθυπουργού, μόνο ως ανέκδοτο θα μπορούσε να εκληφθεί» απάντησε ο  Αλέξης Τσίπρας λέγοντας πως «ένας ολόκληρος λαός υποφέρει, όταν ένας στους 3 είναι πλέον επισήμως άνεργος, όταν αυτοί που δεν είναι άνεργοι παίρνουν μισθούς των 500 ευρώ, κι αν παίρνουν και αυτούς».
 Το γαμώ το…. μαόνι της μάνας τους το καταλαβαίνουν;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΠΑΡΙΕΣ ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...