Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

Επιβραβεύουν την ασυδοσία των δήθεν ανεξάρτητων αρχών



Νέα παράταση έξι μηνών παίρνει η θητεία των μελών των Ανεξάρτητων Αρχών, παράταση που δίνεται για πολλοστή φορά τα τελευταία χρόνια στο όνομα της «αρμονικής συνέχειας στη λειτουργία της Δημόσιας Διοίκησης».
Η διάταξη περιλαμβάνεται σε τροπολογία που εντάσσεται στο πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών. Στην ίδια τροπολογία υπάρχει ρύθμιση για την ημερομηνία έκδοσης των ΦΕΚ από το Εθνικό Τυπογραφείο. Με την νέα αλλαγή η ημερομηνία έκδοσης των ΦΕΚ θα πρέπει υποχρεωτικά να συμπίπτει με την ημερομηνία της χορηγηθείσας άδειας δημοσίευσης των δοκιμίων από τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης ή να είναι μεταγενέστερη αυτής.

Παραμένουν δηλαδή στην θέση τους τα μέλη του επαίσχυντου ΕΣΡ που έχουν αφήσει ανεξέλεγκτα τα βρωμοκάναλα να μας κολλούν στην μάπα εκτός από την παραπληροφόρηση την ασύδοτη διαφήμιση χωρίς να μπαίνουν στον κόπο να ρίχνουν το υποχρεωτικό σήμα ότι πάνε σε διαφημίσεις. Έτσι εκεί που κάθεσαι και βλέπεις ένα έργο σου έρχεται κατακούτελα και η κολο-panafon, cosmote και όλα τα καλούδια. Μέχρι να καταλάβεις τι συμβαίνει έχεις υποστεί την..πλύση τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...