Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2013

Ήρθε ο σκατοναζιστής και άδειασαν την Αθήνα




Στην Αθήνα βρίσκεται από τις 11.30 ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη-εξπρές στη χώρα μας.

Πριν λίγο ο
nazi  Σόιμπλε έφτασε στο ξενοδοχείο Χίλτον, όπου θα ξεκινήσει το πρόγραμμά του στις 12:30 με ομιλία του σε εκδήλωση του Ελληνογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου. Παρών είναι και ο πρωθυπουργός  Φούχτελ.

Στη συνέχεια, θα έχει συνάντηση στις 14:00 με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, παρουσία των υπουργών Οικονομικών Γ. Στουρνάρα και Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη.

Στις 15:15 θα συναντηθεί, επίσης στο Μαξίμου, με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης του και υπουργό Εξωτερικών Ευάγγελο Βενιζέλο.

Θα ακολουθήσει στις 16:00 επίσκεψη στο υπουργείο Οικονομικών, όπου θα υπογραφεί το μνημόνιο για το επενδυτικό ταμείο και θα δοθεί κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Γ.Στουρνάρα και τον Κ. Χατζηδάκη, με τους οποίους θα υπογράψει μνημόνιο συναντίληψης για την εμπλοκή της KfW στο ελληνικό αναπτυξιακό ταμείο.

«ΦΡΟΥΡΙΟ» Η ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΣΟΙΜΠΛΕ -4.000 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΘΑ ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Και το ΄41 οταν εμπαιναν οι ναζι στην Αθηνα η πόλη ηταν αδεια.Μόνο επι της υποδοχης Τσολακογλου και λοιποι προδοτες.Το ιδιο και σημερα ν.δ πασοκ δειμαρ κατοχικοι επιχειρηματιες και για το θεαθηναι ο τσιπρας με την σφεντονα στην γωνια.Θα πετα ροζ πετρουλες ο αντιστασιακος.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...