Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Άσε ρε Βύρωνα δεν τσιμπάνε. Άντε να γράψεις κανένα ..πόνημα περί….πορδής.



Είναι σε τέτοια κατάσταση πανικού η νουδουλα από την επιρροή της χρυσής αυγής που έβαλε τον βολευτή-Γέφυρα  Β.Πολύδωρα να το παίξει ..ΑΒΕΡΩΦ. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real Fm. απάντησε «βεβαίως» στην ερώτηση για το αν θα πρέπει να υπάρξει συνεργασία με τη Χ.Α. έχοντας αναφερθεί νωρίτερα στην ανάγκη να υπάρξει ευρύτατα συνεννόηση για μια εθνική άμυνα. «Μας έπιασε η ευαισθησία για την Χρυσή Αυγή η οποία είναι ψηφισμένη από 600 χιλιάδες κόσμο, θα ψηφιστεί από 1 εκ. και εμείς θα κάνουμε αναμνήσεις του Συντάγματος της Βαϊμάρης. Το ξέρουνε το σύνταγμα της Βαϊμάρης; Ξέρουνε ότι ήταν το πιο προχωρημένο Σύνταγμα στην κοινωνική πολιτική της Γερμανίας του Μεσοπολέμου; Ή όλης της ιστορία του συνταγματικού δικαίου της ιστορίας;» συνέχισε  Απευθυνόμενος, μάλιστα, σε όσους είναι αντίθετοι με την Χρυσή Αυγή, ο κ. Πολύδωρας είπε: «Όσοι είστε αντίθετοι να πάτε να το βγάλετε από τον Άρειο Πάγο. Να κάνετε αίτηση να θέσετε το κόμμα εκτός νόμου όπως είπε ο κ. Βενιζέλος, Γίνονται αυτά τα πράγματα. Δεν ηρεμούμε λιγάκι να δούμε τον πόνο μας και την κατάσταση μας;»
  Και οι δήθεν «βόμβες» Πολύδωρα δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς μιλώντας για τις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα εκτίμησε ότι «γίνεται προσπάθεια αλλά υποχωρούμε διαρκώς, δεν βλέπω ότι νικάμε στην διαπραγμάτευση» ενώ για τους εκπροσώπους της τρόικας σχολίασε ότι «παραβιάζουν τους κανόνες της λογικής, ίδιο των αυταρχιών».
Ανακοίνωση εξέδωσε η Χρυσή Αυγή, με αφορμή τα σενάρια συγκυβέρνησης με τη ΝΔ:
Σε συνέχεια των σεναρίων επιστημονικής φαντασίας, όπως αυτά εκφράστηκαν σήμερα με τις δηλώσεις Πολύδωρα, για δήθεν ενδεχόμενο συνεργασίας ΝΔ με την Χρυσή Αυγή επαναλαμβάνουμε την ξεκάθαρη και αδιαπραγμάτευτη θέση μας:
1ον) Η Χρυσή Αυγή φτύνει όλους τους διεφθαρμένους πολιτικάντηδες και δεν ξεχνά τις προδοσίες της ΝΔ που οδήγησαν την χώρα στην καταστροφή. Από το "η Κύπρος κείται μακράν" του γέρου Καραμανλή μέχρι το μνημόνιο και την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας του Σαμαρά. Η μόνη σχέση που μπορεί να έχουμε με αυτούς τους ολετήρες του Ελληνισμού είναι ο μέχρις εσχάτων αγώνας για την έξωσή τους από την πολιτική ζωή της χώρας. Δεν είναι τυχαίο που όλους τους τελευταίους μήνες ο ίδιος ο Σαμαράς έχει κηρύξει ανοιχτά τον πόλεμο στην Χρυσή Αυγή, υποστηριζόμενος από ανθελληνικά κέντρα εξουσίας.
2ον) Ας τολμήσουν να κάνουν εκλογές και τότε θα δούμε πόσος χρόνος ζωής απομένει στα πολιτικά πτώματα της μεταπολίτευσης και τις παραφυάδες τους...
3ον) Η αλήθεια είναι μία και την έχουμε πει εδώ και μήνες: η νέα συγκυβέρνηση του Μνημονίου που έρχεται είναι αυτή μεταξύ ΝΔ και Σύριζα. Έχει τις ευχές του υπερατλαντικού αφέντη και φυσικά θα χρησιμοποιήσει ως... επιχείρημα τον φόβο για την τεράστια άνοδο της Χρυσής Αυγής.
Απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τη συνέντευξη του κ. Πολύδωρα, η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Αννα Ασημακοπούλου, έκανε το ακόλουθο σχόλιο: «Περίεργη δήλωση… Γιατί είναι αυτονόητο ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα μπορούσε ποτέ να συνεργαστεί με τους νεοναζί»…… αλλά θέλουμε τις ψήφους τους.
 Όσον αφορά στο θόρυβο που έχει προκύψει ο κ. Πολύδωρας απαντά ότι δεν γνωρίζει την κυρία που έβγαλε την ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας ενώ έκανε λόγο και για πλεκτάνη εις βάρος του. Συνεργάτης του μάλιστα απάντησε με ακόμα πιο δηκτικό σχόλιο για την κα Ασημακοπούλου λέγοντας χαρακτηριστικά: "Ποια είναι αυτή που απάντησε στον Πρόεδρο; Η βασιλόφρων;".

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τι μάγκες έχουν εκεί στην Ν.Δ !Τους δουλεύουν στο φουλ οι χρυσαυγίτες με (το όποιο παρελθόν επίπεδο κουβαλάνε)
Συμπέρασμα :τότε οι του εξωτερικού πολιτικοί τους έχουν για σφουγγαρίστρες. Γειά σας χαϊβάνια.

Ανώνυμος είπε...

Ρε δεν έχει ανάγκη η νδ τους φασίστες, θα τη σώσει η πιπιλή με τη βούλτεψη

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ;; Η ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ;;; ΠΟΙΟΣ ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΡΕ Ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ;; ΑΥΤΟΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΠΑΡΕΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΙ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ --ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΑΞΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ .. ΑΝΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΡΕ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΟΚΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΝΑ ΣΑΣ ΧΩΣΗ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ Ο ΤΡΣΙΠΑΚΟΣ ΧΑΧΑΧΑ --- ΕΓΩ ΜΑΓΚΕΣ ΕΙΜΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΔΩ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΟΤΕ ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ ---ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΧΑΧΑΧΑ ΖΩΑ !!!! ΔΕΝ ΜΑΘΑΤΕ ΟΥΤΕ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...