Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Στα Τρίκαλα στα δυο στενά, σκοτώσανε…. τα Αλβανά




Αναγνωρίστηκαν και οι δύο, πρόκειται για τον  25χρονος LIKA EDISON και ο MURATAJ ή MURATI ή MURATAZ ή XHAFERI ή NIKAJ ADMIR ή KRISTAQ, ηλικίας 41 ετών. Οι έρευνες της αστυνομίας για τον Κόλα και τους άλλους δύο επεκτείνονται στην Ευρυτανία - Κάτοικοι της περιοχής μιλούν για αληθινή μάχη
Στη φωτογραφία απεικονίζονται οι δυο νεκροί  Αλβανοί κακοποιοί.
Νεκροί από τα πυρά αστυνομικών των ΕΚΑΜ έπεσαν δύο από τους Αλβανούς δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, λίγο πριν τις 10 το βράδυ της Τρίτης, στην περιοχή Κόνισκα Αιτωλοακαρνανίας.

Οι αστυνομικοί είχαν στήσει μπλόκο σε χαράδρα της περιοχής, στο πλαίσιο των ερευνών που πραγματοποιούσαν τις τελευταίες ημέρες στην Τριχωνίδα, και εντόπισαν τους δύο κακοποιούς να κινούνται πεζοί.

Όταν τους ζήτησαν να παραδοθούν, οι κακοποιοί όχι μόνο αρνήθηκαν αλλά άρχισαν να πυροβολούν με καλάσνικοφ εναντίον των αστυνομικών, με αποτέλεσμα να υπάρξει σφοδρή ανταλλαγή πυρών και τελικά οι δύο δραπέτες να πέσουν νεκροί από τις σφαίρες.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων στο σημείο έγινε κυριολεκτικά μάχη, αφού όπως λένε, άκουγαν για αρκετά λεπτά της ώρας ριπές αυτομάτων όπλων.


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Κομμένα κεφάλια δεν είδαμε από τα σκυλιά.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...