Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Μιλούν όλοι …μιλά και ο..Τζέφρυ.





Εμείς τον προτρέπουμε να δει το βίντεο
Πυρά κατά της ΝΔ εξαπέλυσε ο κ. Παπανδρέου Γ΄ με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Βορίδη, ο οποίος υπενθύμισε στον ελληνικό λαό το καταστροφικό έργο του Α. Παπανδρέου. Ο κ. Παπανδρέου Γ΄ κατηγόρησε ευθέως την ΝΔ και εμμέσως τον πρώην πρωθυπουργό κ. Καραμανλή (ο οποίος σημειωτέον εξακολουθεί να μην μιλάει) ότι άφησαν το 2009 την Ελλάδα με έλλειμμα 15,6% και έφτασαν τη χώρα στο χείλος του γκρεμού. Μάλιστα υπενθύμισε ότι το γεγονός αυτό το ψήφισε το σύνολο της η ΚΟ της ΝΔ και μαζί τόσο ο κ. Καραμανλής όσο και ο κ. Σαμαράς. Στην κατηγορία αυτή του κ. Παπανδρέου δεν απάντησαν ούτε η ΝΔ, ούτε ο κ. Σαμαράς, ούτε κάν ο ίδιος ο κ. Καραμανλής, αποδεχόμενοι όλοι προφανώς τις κατηγορίες του κ. Παπανδρέου.
Σε άλλο σημείο ο κ. Παπανδρέου τράβηξε μια διαχωριστική γραμμή μεταξύ Δημοκρατίας και Δεξιάς, λέγοντας ότι ο Α. Παπανδρέου αγωνίστηκε για τη δημοκρατία, γι’ αυτό και συγκρούστηκε με το κράτος της Δεξιάς. Και συμπλήρωσε ότι δεν περιμένει φυσικά τη δικαίωσή του Α. Παπανδρέου από τη Δεξιά. Κατηγόρησε ακόμα την συντήρηση (έτσι ονόμασε τη ΝΔ) ότι δεν ενδιαφέρεται ούτε σήμερα για εμβάθυνση της Δημοκρατίας, διαφάνεια, κοινωνική δικαιοσύνη, ισονομία και κράτος δικαίου, τα οποία θεωρεί αποκλειστικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν το ΠΑΣΟΚ και τον Παπανδρεϊσμό.
Στην ουσία εμμέσως (αν όχι ευθέως) ο κ. Παπανδρέου επαναφέρει στη μνήμη του λαού το σύνθημα «ο λαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά», την ίδια στιγμή που αυτή η Δεξιά υπό τον κ. Σαμαρά αγωνίζεται να επαναφέρει στην πολιτική ζωή το ΠΑΣΟΚ και τον Παπανδρεϊσμό!!!
Αλήθεια εκείνη την εξεταστική επιτροπή για το πως μπήκαμε στο μνημόνιο πότε θα την κάνει η ΝΔ; Μήπως τελικά έχει δίκιο ο κ. Παπανδρέου;

Η χρεοκοπία της Ελλάδας ήταν προσχεδιασμένη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...