Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Ευτυχώς έφυγε νωρίς και γλύτωσε την ξευτίλα.



Την παραίτησή του υπέβαλε, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σταύρος Ξαρχάκος, πρόεδρος του Εθνικού Θεάτρου.
Σε έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα το μεσημέρι ο συνθέτης εξέφρασε την αντίθεσή του στην ένταξη των παραστάσεων του Πέτρου Φιλιππίδη και του Λάκη Λαζόπουλου στο ρεπερτόριο του φετινού χειμώνα.
Διαφωνώντας με τον καλλιτεχνικό διευθυντή, ο κ. Ξαρχάκος τόνισε ότι ο ίδιος δεν μπορεί να συνεχίσει να ασκεί τα καθήκοντά του ενώ από την πλευρά του ο Σωτήρης Χατζάκης φέρεται να υποστήριξε πως η κατάρτιση ρεπερτορίου είναι μια ευθύνη που βαραίνει αποκλειστικά τον καλλιτεχνικό διευθυντή.
Έτσι εκτός Εθνικού Θεάτρου φαίνεται να είναι πλέον ο Σταύρος Ξαρχάκος (σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ), καθώς μετά και από την μακρά τηλεφωνική επικοινωνία με τον υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Πάνο Παναγιωτόπουλο, με τον οποίο διατηρούν χρόνια φιλική σχέση, ο συνθέτης έδειξε πως εμμένει στην απόφασή του να παραιτηθεί από πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του Εθνικού Θεάτρου.
Γιατί δεν έβαζαν και τον… Ταμτάκο να κάνει παράσταση, η έστω τον ….Κατέλη. Έκαναν μπουρδελο το Ηρώδειο, θέλουν να κάνουν το ίδιο και το εθνικό  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...