Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Ιγνάτιε πες… αλεύρι… ο… Λούλης σε γυρεύει.



Όλα όσα καταγγέλλει τώρα ξεκίνησαν προ δεκατεσσάρων ετών, όταν ο αλευροβιομήχανος Κ. ΛΟΥΛΗΣ , στη μνήμη της μητέρας του Εύης Λούλη, έκανε δωρεά προς την Μητρόπολη Δημητριάδος και Αλμυρού, ποσού 100 εκατομμυρίων (!!!) δρχ., ώστε να δημιουργηθεί στον Αλμυρό το "ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΚΛΕΙΣΤΗΣ ΝΟΣΗΛΕΙΑΣ ΕΥΗΣ ΛΟΥΛΗ 'Η ΑΓΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ'".
Σύμφωνα με τις καταγγελίες  δημιουργήθηκε ίδρυμα που χρηματοδοτείται από ευρωπαϊκά προγράμματα στο οποίο εμπλέκεται και η σύζυγος του χωρίς καν το γνωρίζει η ίδια, ενώ τα 100 εκατ, δραχμές αγνοούνται.
Τις καταγγελίες έκανε ο βιομήχανος στο Radio Marconi 96,1 F.M. του Βόλου αναφέροντας «Το λάθος μου ήταν ότι στο πρόσωπό του είδα τον αείμνηστο Χριστόδουλο και του εμπιστεύτηκα αυτά τα χρήματα».
Όπως φαίνεται από το εξώδικο του κ. Λούλη κατά της Μητρόπολης και του Μητροπολίτη, προκύπτει, όχι μόνο το έργο δεν έγινε, αντίθετα τα χρήματα έκαναν "ιερά" φτερά, μετά από συνεχόμενες αναλήψεις.

Ακούστε το ηχητικό:
  
Πριν από πέντε χρόνια στο γλέντι του γάμου του με την 20χρονη Άννα από την Ουκρανία φόρεσε με υπερηφάνεια τσαρούχια για να χορέψει. Σήμερα δηλώνει ότι ντρέπεται που είναι Έλληνας, καθώς το κράτος αρνείται να δώσει ελληνική υπηκοότητα στη σύζυγό του .Ο λόγος για τον 58χρονο σήμερα Κωνσταντίνο Λούλη, τον μπίζνεσμαν που τόλμησε στην Ελλάδα της κρίσης και της παγκόσμιας αμφισβήτησης να δηλώσει «ντρέπομαι που είμαι Έλληνας», σπάζοντας τα… σύνορα με μοναδικό κριτήριο την αγάπη και τον έρωτά του για τα γαλάζια, ουκρανικά μάτια της 25χρονης συζύγου του. Αυτός που αμφισβήτησε την πατρίδα του παρά το γεγονός πως στον δεύτερο γάμο του στην Ουκρανία με υπερηφάνεια βολιώτικη φόρεσε τα τσαρούχια του χορεύοντας έναν αντρίκιο τσάμικο. Από το 2008, οπότε το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Κίεβο, σε έναν χολιγουντιανών προδιαγραφών γάμο, στρατηγική επιλογή του βιομηχάνου ήταν να απομακρυνθεί από τον δημόσιο βίο. Ύστερα από ένα επώδυνο διαζύγιο με την επί 27 χρόνια πρώτη του σύζυγο, ο ίδιος θέλησε να γευτεί το νέκταρ της αγάπης μιας πανύψηλης Ουκρανής καλλονής που τον κοιτούσε κυριολεκτικά στα μάτια και την οποία γνώρισε όταν εκείνη είχε έρθει στην Ελλάδα ως φοιτήτρια με υποτροφία μόλις 250 ευρώ. Ο έρωτας τον κυρίευσε και αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης ήταν να οδηγηθεί στα σκαλιά της εκκλησίας παρά τις αντιρρήσεις του γιου του, Νίκου, αλλά και του κοινωνικού του περίγυρου. Για τον λόγο αυτό από το 2008 ο Κωνσταντίνος Λούλης έχει κόψει τις παλιές παρέες και βγαίνει πλέον με άλλους φίλους, οι οποίοι, ως πιο ανοιχτόμυαλοι, τον αποδέχονται έτσι όπως ακριβώς είναι. Τον περισσότερο χρόνο του μάλιστα τον περνάει παρέα με τη σύντροφό του στο τεράστιο κτήμα του στον Βόλο, ζώντας παρέα με τα αρνάκια του.
Παράλληλα, σε μια σπάνια δημόσια εμφάνισή του ο επιχειρηματίας παραβρέθηκε πριν από μερικές εβδομάδες στην παρουσίαση της Μονής Βατοπεδίου για την έκδοση ειδικού αφιερώματος στο ξενοδοχείο «Caravel», πιστοποιώντας πως μπορεί να έχουν παρέλθει άνω των 20 ετών από την περίοδο που υπήρξε διοικητής του Αγίου Όρους, όμως ο ίδιος παραμένει πιστός προσκυνητής τιμώντας τις παλιές του σχέσεις και φιλίες.
Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται στην αρχική μας σελίδα. Εδώ γράφουμε αυτά που θέλουμε να εμφανίζονται μετά το "Διαβάστε περισσότερα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...