Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 25 Ιουλίου 2013

Ρέμος…. «περπάτησε ο πούστης ο..Σόιμπλε»





«Αρρωστημένο εκτροχιασμό» χαρακτηρίζει η γερμανική εφημερίδα Bild την πρόσφατη εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου, κατά την οποία, όπως λέει, πλήθος πλουσίων έπιναν πανάκριβες σαμπάνιες και κορόιδευαν τον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και την Άγκελα Μέρκελ. «Ήταν ένα πάρτι για τους πλούσιους και διάσημους της Ελλάδας – και ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών χλευαζόταν με τον πιο άγευστο τρόπο», αναφέρει στο άρθρο της η γερμανική εφημερίδα. «Η Μύκονος, το νησί των jet-setters....
 Όποιος κάνει διακοπές εδώ, έχει πολλά χρήματα και έχει νιώσει ελάχιστα στο πετσί του τη δραματική οικονομική κρίση.
Το ίδιο και οι 1.500 επισκέπτες που την Κυριακή το βράδυ βρέθηκαν σε μια ιδιωτική εκδήλωση, καταναλώνοντας περισσότερα από 300 μπουκάλια σαμπάνιας, με την ακριβότερη να πωλείται αντί για 25.000 ευρώ τη φιάλη», συνεχίζει το άρθρο.
«Το πλήθος ζητωκραύγαζε και γέλαγε σε κάθε σχόλιο του τραγουδιστή για την αναπηρία του υπουργού Οικονομικών, που προκλήθηκε από την απόπειρα δολοφονίας εναντίον του το 1990», γράφει η Bild που επικαλείται δημοσίευμα ελληνικής εφημερίδας παραθέτοντας και το αντίστοιχο πρωτοσέλιδο. «Ο Ρέμος τραγουδούσε ελληνικά φολκλόρ, αλλά όχι μόνο αυτό», αναφέροντας και προσβλητικές ατάκες του Αντώνη Ρέμου για την Αγκελα Μέρκελ.
Το δημοσίευμα σχολιάζει ότι προφανώς το μίσος των πλούσιων Ελλήνων προέρχεται από τον φόβο για τα περιουσιακά τους στοιχεία, και αυτό γιατί ο κ .Σόιμπλε έχει ζητήσει επανειλημμένως η φοροδιαφυγή στην Ελλάδα να ελέγχεται καλύτερα. «Φοβούνται για τις κρυφές τους πισίνες και τα πολυτελή γιοτ, ο έλεγχος για τα οποία έχει γίνει πιο εντατικός από τις ελληνικές αρχές.


Μετά την προκλητική χλιδή  που συντελέστηκε στο Ναό της φοροδιαφυγής, στο περιβόητο Nammos της Μυκόνου, ο Γενικός Γραμματέας Εσόδων κ. Θεοχάρης, που προΐσταται  των ελεγκτικών μηχανισμών, θα έπρεπε τουλάχιστον να έχει παραιτηθεί αφού προηγουμένως ξήλωνε το αρμόδιο κλιμάκιο του ΣΔΟΕ που βρίσκονταν για ελέγχους στο νησί των ανέμων.
Ένα μάτσο από καταγέλαστα σούργελα και βίζιτες της συμφοράς προκάλεσαν βάναυσα την κοινωνία που δεν μπορεί να συνέλθει από σοκ των βάρβαρων μέτρων που επιβάλουν αυτοί που εξακολουθούν να έχουν στο απυρόβλητο τους φοροφυγάδες.
Με είσοδο 180 ευρώ (στα οποία δεν συμπεριλαμβάνονταν φαγητό και extrta κατανάλωση ποτών) πάνω από 1500 άτομα βρέθηκαν στο ναό-σύμβολο της Μυκόνου. Υπολογίστε μέσο όρο 250 ευρώ το άτομο και το ταμείο της βραδιάς.
Εκείνη τη βραδιά αρκετοί «επώνυμοι»-όπως θα έλεγε και το έγκυρο δελτίο του star tsanele- έδωσαν το παρόν στα πρώτα τραπέζια του μαγαζιού.
Κάποια στιγμή μάλιστα η νεαρή Όλγα Λαινοπούλου-της γνωστής σχετικά πρόσφατα χρεοκοπημένης εταιρείας-ανέβηκε στην πίστα και τραγούδησε παρέα με τον αοιδό τον πόνο της.
Από κάτω ο νεαρός καναλάρχης Θοδωρής Κυριακού διασκέδαζε με την παρέα του, την ώρα που τις εντυπώσεις έκλεβε το κολομβιανό άτι Σοφία Βεργκάρα αλλά και η Εύη Βατίδου η οποία ήταν στα κέφια της. Λίγο πιο κει ο επιχειρηματίας Τσακίρης (των Τσακίρης-Μαλλάς) αλλά και η παρέα ενός Τούρκου επιχειρηματία, φίλου του τραγουδιστή,  ο οποίος δεν άφηνε τα μάτια του από τον Αντώνη Ρέμο. Το πολιτικό στίγμα της βραδιάς έδωσε η παρουσία της Εύας Καιλή, την οποία είχαμε χάσει κάπου ανάμεσα στις διεθνείς σχέσεις του Ομίλου Κοντομηνά και στην συμβολή της για την αναγέννηση του ΠΑΣΟΚ.
Η πλέον "δικαιολογημένη" παρουσία ήταν εκείνη του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη, μια και στο Καραισκάκη λειτουργεί σε πιο χαμηλούς τόνους βέβαια, το ομώνυμο Nammos.
Η ηθοποιός Τόνια Σωτηροπούλου ήταν χυμένη στα στιβαρά μπράτσα του συζύγου της (007), ενώ ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης δεν είχε ανάγκη ανδρικά μπράτσα να στηριχθεί καθώς διαθέτει τα δικά του.
Στο μαγαζί εκείνο το βράδι έκανε έλεγχο το ΣΔΟΕ (από εκείνους τους ελέγχους που ο ιδιοκτήτης τους πληροφορείται πρώτος), ενώ δεν υπήρχαν λουλούδια ώστε να ράνουν τον τραγουδιστή μια και με τα λουλούδια δύσκολα κόβονται αποδείξεις. Έτσι ο επιχειρηματίας τα απέφυγε αυτή τη φορά.
Για το επίσης χρεοκοπημένο Nammos το «Πρώτο Θέμα» και ο δημοσιογράφος Φρίξος Δρακοντίδης έχουν γράψει χιλιάδες λέξεις χωρίς να ιδρώσει το αυτί κανενός.
Ποιοι είναι αλήθεια αυτοί που προκάλεσαν τον κόσμο, ο οποίος βρίσκεται στα όρια της πείνας, ανοίγοντας σαμπάνιες-μαϊμού των 120 χιλιάδων ευρώ; Στη περίπτωση κατά την οποία το κλιμάκιο του ΣΔΟΙΕ έκανε ουσιωδώς τη δουλειά του θα διαπίστωνε:
1) Ότι ο ιδιοκτήτης του περιβόητου Nammos, Ζαννής Φραντζέσκος, χρωστάει εκατομμύρια στο ελληνικό δημόσιο. Έπρεπε να συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου και βεβαίως να σφραγίσει το κατάστημα.
2) Πρώτο τραπέζι πίστα βρίσκονταν κάποιος Πηλαδάκης με πολυσχιδείς επαγγελματικές δραστηριότητες και δύο χρεοκοπίες στο ενεργητικό του. Ο κύριος αυτός, που εισέπραττε και επιδοτήσεις για το καζίνο του Ρίο, θα έπρεπε να ελεγχθεί εξονυχιστικά.
3) Το κλιμάκιο του ΣΔΟΕ έπρεπε να χτυπήσει αμέσως στα κομπιούτερ τα ΑΦΜ των διάφορων celebrities της συμφοράς που παριστάνουν τους εφοπλιστές και τους επιχειρηματίες, ενώ δεν έχουν ούτε καράβια ούτε επιχειρήσεις.
Δεν μπορεί να προκαλεί το κοσμικό σούργελο που κατηγορείται για απόπειρα δολοφονίας εις βάρος της γυναίκας του και έχει ανοιχτές υποθέσεις με την εφορία.
4) Η γνωστή κυρία Εύα Καϊλή παρίσταται στο Nammos ως εκπρόσωπος του προστατευόμενου της Ευ. Βενιζέλου, στο χάπενινγκ που έδωσε ο Ρέμος κατά της Τρόικα. Η αγωνίστρια του σοσιαλισμού αφού εγκατέλειψε τον Δημήτρη Κοντομηνά και τον Ιβάν Σαββίδη αποφάσισε να δώσει τη μάχη κατά της Τρόικα από το Nammos!
5) O Σωκράτης Κόκκαλης Jr συμμετείχε στο πάρτι της συμφοράς που έγινε την ημέρα που ο πατέρας του, γνωστός εθνικός προμηθευτής, είχε κληθεί από τον ανακριτή να δώσει εξηγήσεις για την λεηλασία του ΟΠΑΠ. Όπως καταλαβαίνετε οι προμήθειες των αεριτζήδων με τις δημόσιες επιχειρήσεις είναι αυτές που ανέβασαν τις σαμπάνιες στα 120 χιλ ευρώ.
Τέλος, το κλιμάκιο του ΣΔΟΕ ξέχασε να ελέγξει τον πρωταγωνιστή της βραδιάς Αντώνη Ρέμο. Προφανώς οι θαμώνες του Nammos διαθέτουν ιδιότυπη ασυλία.

 
O Ρέμος στο "σαμπάνια" πάρτι της Μυκόνου στο βίντεο λέει την φράση… Σηκώθηκε ο Σόιμπλε και περπάτησε ο πούστης, αλλά το σωστό είναι …ναζιστής πούστης .




Η είδηση όμως είναι ότι…..Αυτοκτόνησε στις 19.30 σήμερα το απόγευμα υπαξιωματικός της ΠΑ ενώ βρισκόταν στην μονάδα του στην 6η Μοίρα Σταθμού Ελέγχου και Προειδοποίησης (ΜΣΕΠ) στη Μύκονο.
Ο υπαξιωματικός καταγόταν από το Κιλκίς και αυτοτραυματίστηκε θανάσιμα με υπηρεσιακό όπλο. Για τα αίτια του τραγικού συμβάντος διατάχθηκε έρευνα από τις αρμόδιες αρχές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...