Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Εθνικός προδότης ο Σαχινίδης



Σάλος με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της «Ελεύθερης Ώρας της Κυριακής». Για το πολιτικό έγκλημα Σαχινίδη. Η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου δεν έριξε μόνο τη χώρα στις δαγκάνες του ΔΝΤ, αλλά κυριολεκτικά την ισοπέδωσε με τις υπογραφές του πρώην υφυπουργού Οικονομικών κ. Φίλιππου Σαχινίδη, ο οποίος αύξησε σε απίστευτα ύψη το επιτόκιο υπέρ της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ)! Σχεδόν στα επίπεδα του 14%! Πρόκειται για εθνική αυτοκτονία με τις υπογραφές του κ. Σαχινίδη!
Ενώ οι πάντες είχαν την ψευδαίσθηση ότι διαπραγματευόμενοι είχαμε λάβει δάνεια με επιτόκιο κυμαινόμενο γύρω από το 4%-5%, ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών άλλαξε τις προηγηθείσες αποφάσεις ανεβάζοντας το επιτόκιο υπέρ της ΕΚΤ, στα δυσθεώρητα ύψη του 14%!
Ο κ. Σαχινίδης μοίραζε τα επιτόκια λες και ήταν τραπουλόχαρτα, λες και έπαιζε πασιέντζες! Πρόκειται όμως για το αδίκημα της απιστίας για το οποίο καλείται να επέμβει η Δικαιοσύνη.
Ποιος έδωσε το δικαίωμα στον κ. Σαχινίδη να αυξήσει αυθαίρετα το επιτόκιο τους χρέους των ελληνικών Τραπεζών προς την ΕΚΤ σε τέτοια απίθανα επίπεδα; Ενήργησε ως αρμόδιος υφυπουργός Οικονομικών ο κ. Σαχινίδης ή ως βαλτός πράκτορας των τοκογλύφων ;
Ρωτάμε: Την ώρα που οι ελληνικές Τράπεζες ήταν βέβαιο ότι αδυνατούσαν παντελώς να αποπληρώσουν τα δάνεια που έλαβαν ακόμη και με αυτό το σχετικά χαμηλό επιτόκιο, πώς και γιατί ο κ. Σαχινίδης εκτόξευσε στα ουράνια το επιτόκιο; Γιατί το έκανε;
Την ώρα που η χώρα βρισκόταν στο χείλος της χρεοκοπίας, ο κ. Σαχινίδης με τις υπογραφές του αυτές, την καταδίκαζε όχι μόνο σε μαθηματική χρεοκοπία αλλά σε διαρκή υποδούλωση στο άρμα των δανειστών. Ο κ. Σαχινίδης αποφάσισε να σκλαβώσει την Ελλάδα για τις επόμενες γενιές στους τοκογλύφους της Β. Ευρώπης και να θανατώσει κάθε προοπτική ανάταξης της ελληνικής οικονομίας! Ποιος του έδωσε αυτό το δικαίωμα;
Όταν η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ εξαπατούσε τον λαό με πομφόλυγες διακηρύξεις ότι «αποφύγαμε τη χρεοκοπία», την ίδια ακριβώς ώρα πίσω από τις πλάτες του κοσμάκη, ο Λαρισαίος υφυπουργός Οικονομικών έδινε το τελειωτικό χτύπημα στην ελληνική οικονομία: αύξαινε το επιτόκιο υπέρ των τοκογλύφων στα επίπεδα του 14%!
Καλείται λοιπόν η Δικαιοσύνη να επιληφθεί τις υπόθεσης ώστε να δοθούν απαντήσεις σε ένα ακόμη θέμα το οποίο οδηγεί στον διαρκή θάνατο και υποδούλωση την Ελλάδα και τον λαό!
Ο πρώην αρμόδιος υφυπουργός Οικονομικών κ. Σαχινίδης, καλείται να απαντήσει στην «Ε.Ω.» για ποιο λόγο προέβη σε μια τέτοια ενέργεια; Για ποιο λόγο έριξε στα βράχια τον τόπο και παρέδωσε την Πατρίδα στους τοκογλύφους της ΕΕ; Δεν έφτανε στην ΕΚΤ το ήδη υψηλό επιτόκιο του 4%-5% που πλήρωνε η Ελλάδα; Έπρεπε να φτάσει στα ύψη του 14%, λες κι επρόκειτο να αποπληρώσει μια απλή πιστωτική κάρτα;
Κύριε Σαχινίδη, μιλάμε για ποσό 93 δις ευρώ! Γνωρίζετε ότι με το επιτόκιο που βάλατε χαρίσατε αμέσως γύρω στα 12 δις ευρώ στους τοκογλύφους; Την ώρα που κόβατε τις συντάξεις, τους μισθούς και τα επιδόματα, χαρίζατε 12 δις ευρώ στην ΕΚΤ!!!
Δείτε το χαρακτηριστικό ΦΕΚ που δημοσιεύουμε. Φαρδιά-πλατιά η υπογραφή του κ. Σαχινίδη και από την μία πλευρά του ΦΕΚ και από την άλλη! Πρόσφερε τα πάντα στους τοκογλύφους. Το ΦΕΚ υπογράφηκε στις 9 Μαΐου 2011. Ακριβώς ένα χρόνο μετά τον βίαιο εναγκαλισμό της χώρας μας με το ΔΝΤ και την τρόικα!
Είναι ή δεν είναι μέγιστο πολιτικό έγκλημα αυτό;
Ο κόσμος λοιπόν άδικα μιλάει για οργανωμένο σχέδιο ξεπουλήματος της χώρας και του λαού στους δανειστές;
"Ελεύθερη Ώρα"

Δείτε περισσότερα στοιχεία:
 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...