Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Τώρα οι πόλεμοι θα γίνονται και ….με ενδείξεις.



Και εμείς έχουμε ενδείξεις ότι γαμιούνται όλοι ομαδικώς, αλλά δεν μπορούμε να τους αποκαλέσουμε πούστηδες, διότι είναι ..ενδείξεις, και όχι αποδείξεις.

Οι υπουργοί Εξωτερικών της Ευρώπης συμφώνησαν σε ένα ανακοινωθέν για την κρίση στη Συρία, δηλώνοντας για πρώτη φορά ως ομάδα ότι «υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις» πως το καθεστώς του Assad βρίσκεται πίσω από τις επιθέσεις με χημικά τον προηγούμενο μήνα, και προέτρεψαν σε μια «σαφή και ισχυρή» απάντηση.

Η Γερμανία έχει υπογράψει το παγκόσμιο ανακοινωθέν που καλεί σε μια «ισχυρή απάντηση» αποφεύγει την λέξη πόλεμος γιατί θυμίζει …ΝΑΖΙ στις θανάσιμες επιθέσεις με χημικά όπλα για τις οποίες έχει κατηγορηθεί το καθεστώς του Σύριου προέδρου Bashar al-Assad, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας, Guido Westerwelle.

Η Γερμανία είναι η πέμπτη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που υπογράφει το διφορούμενο ανακοινωθέν που εκδόθηκε στη σύνοδο των G20 στην Αγία Πετρούπολη, και το οποίο έχουν υπογράψει 11 χώρες, μεταξύ των οποίων οι ΗΠΑ, Βρετανία, Γαλλία, Ιταλία και Ισπανία.


Το Συμβούλιο Συνεργασίας του Κόλπου (CCG) όχι του γυναικείου κάλεσε σήμερα τη διεθνή κοινότητα να επέμβει αμέσως στη Συρία για να "απαλλάξει" το συριακό λαό από την "τυραννία" της κυβέρνησής του. Το να μιλούν για τυραννικό καθεστώς τα ολοκληρωτικά μουσουλμανικά καθεστώτα του..κόλ(π)ου είναι …σόκιν.

"Η γενοκτονία και οι σοβαρές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων που αντιμετωπίζει ο συριακό λαός, απαιτούν την άμεση επέμβαση της διεθνούς κοινότητας", δήλωσε ο γενικός γραμματέας του CCG Αμπντελατίφ αλ-Ζαγιάνι, που εάν δει χριστιανικό σταυρό σε στήθος …ενεργοποιεί την κρεμάλα.

"Η επέμβαση θα πρέπει να έχει στόχο να απαλλαγεί ο αδελφός συριακός λαός από το τυραννικό καθεστώς και να δοθεί ένα τέλος στα δεινά του", τόνισε ο αλ-Ζαγιάνι.

"Το συριακό καθεστώς είναι απολύτως υπεύθυνο γι΄ αυτό που συμβαίνει στη Συρία, για την απόρριψη κάθε προσπάθειας διευθέτησης της κρίσης και για το γεγονός ότι συνεχίζει να σκοτώνει, να καταστρέφει και να κάνει χρήση χημικών όπλων", υπογράμμισε ο αλ-Ζαγιάνι.

"Οι χώρες του Κόλπου υποστηρίζουν τα μέτρα που στόχο έχουν ν΄ αποτρέψουν το συριακό καθεστώς να προβαίνει σε απάνθρωπες ενέργειες", πρόσθεσε. …Αυτό το δικαίωμα το έχουμε μόνο εμείς.

Το CCG αποτελούν το Μπαχρέιν, το Κουβέιτ, το Ομάν, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και η Σαουδική Αραβία. 

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το καθεστώς της Σαουδικής Αραβίας εν έτει 2013 είναι πιο αυταρχικό και από αυτό της Βόρειας Κορέας.

Ανώνυμος είπε...

Ο γουρονομπενιτο εσπευσε να ταυτισθει πρωτος με τους σιωνιστες.

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ...ΠΟΛΕΜΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ .
ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΡΑΤΗ-ΕΘΝΕΙ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ...ΠΡΩΤΟΚΑΘΕΔΡΙΑ .
ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ !!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΟΛΕΜΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ...ΠΟΛΕΜΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ .
ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΡΑΤΗ-ΕΘΝΕΙ ΠΟΥ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΟΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ ...ΠΡΩΤΟΚΑΘΕΔΡΙΑ .
ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΣΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ - ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ !!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...