Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Εάν δεν τρελαθούν τώρα,, δεν θα τρελαθούν ποτέ.



Η σύλληψη της ανθυπαστυνόμου, που υπηρετούσε στο τμήμα Ασφαλείας Πειραιά, έχει σημάνει συναγερμό στην αστυνομία.

Διεξάγεται έρευνα προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχε χειριστεί περιστατικά που είχαν σχέση με την οργάνωση ή αν είχε αποθαρρύνει θύματα να καταθέσουν μήνυση σε βάρος στελεχών της, σύμφωνα με πληροφορίες, που μετέδωσε το Mega.

Tο Τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. διεξάγει άλλη έρευνα, για τη δράση του αστυνομικού της ομάδας ΔΙΑΣ, ο οποίος, επίσης, είναι μεταξύ των συλληφθέντων για την υπόθεση της “Χρυσής Αυγής”.

Το πόρισμα αναμένεται σε περίπου ένα 20ήμερο και κύκλοι της αστυνομίας δεν αποκλείουν να  έχει γίνει διψήφιος ο αριθμός των εμπλεκομένων συναδέλφων τους.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αξιωματικοί των Εσωτερικών υποθέσεων έχουν στοιχεία για επτά αστυνομικά τμήματα και την ΕΚΑΜ, ενώ έρευνες γίνονται και σε όλες τις υπηρεσίες της ΕΥΠ.

Η 38χρονη ανθυπαστυνόμος, στο σπίτι της οποίας βρέθηκε ένα μικρό οπλοστάσιο, φέρεται να είχε μπει στο στόχαστρο των αρχών εδώ και ένα δίμηνο. Πληροφορίες την έφεραν από τότε να έχει επαφές με τη Χρυσή Αυγή και ιδιαίτερα με τον επικεφαλής της οργάνωσης στη Νίκαια, Γιώργο Πατέλη.

Η ίδια ζήτησε αναρρωτική άδεια αμέσως μετά από τη δολοφονία στο Κερατσίνι, ενώ είχε δηλώσει ψεύτικα στοιχεία κατοικίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...