Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Γλώσσα λανθάνουσα αλήθειες λέει





Απίστευτα πράγματα  στην τηλεόραση. O Χ.Μαρκογιαννάκης  είπε ότι ήταν πολιτική η απόφαση της σύλληψης των στελεχών της ΧΑ.

Αμέσως οι παρουσιαστές της εκπομπής έτρεξαν να τον διορθώσουν λέγοντας ότι η απόφαση ήταν δικαστική!

«Είναι προφανές ότι πρόκειται για εγκληματική οργάνωση», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο βουλευτής της ΝΔ, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, μιλώντας στο MEGA για τις εξελίξεις στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
Ο Χαράλαμπος Αθανασίου πρώην πρόεδρος των Δικαστών, είχε δηλώσει στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 στις 11/12/2011 ότι «οι πολιτικοί τους έχουν δεμένα τα χέρια, οπότε αυτό που απονέμουν δεν είναι δικαιοσύνη αλλά εντολές των πολιτικών» !!!!
Σήμερα που η εξάρθρωση της χρυσής αυγής μονοπωλεί  το αποπροσανατολιστικό ενδιαφέρον της κοινής γνώμης ο υπουργός της κατοχικής κυβέρνηση ξανά χτύπησε δηλώνοντας υπερήφανα μετά την επιτυχία της κυβέρνησης και την σύλληψη της
Xρυσής Aυγής οτι :
«Και θέλω να πω, για ακόμα μία φορά, ότι για όλους που συνελήφθησαν, αν παραπεμφθούν σε δίκη θα υπάρξει Δίκαιη Δίκη»

 Σε συνδυασμό η ως άνω δήλωση Αθανασίου με την χθεσινή παραληρηματική δήλωση Δένδια ενός  υπουργού που μέχρι προχθές υποστήριζε πως “δεν μπορεί να τεθεί εκτός νόμου η ΧΑ”, σήμερα να παριστάνει μαζί με όλους τους άλλους  τον Ράμπο υποστηρίζοντας ότι “αυτοί έδωσαν εντολές”. 


Κατά τα λοιπά με τις πράξεις τους μας αποκάλυψαν ότι δεν υπάρχει ασυλία για κανένα και μπορούν να λειτουργήσουν με διάφορα δικονομικά τερτίπια οι αυτόφωρες διαδικασίες όταν θέλουν.
θα τα  ενεργοποιήσουν όμως και για αυτούς που οδήγησαν τη χώρα με πλαστά στοιχεία στα μνημόνια;
Θα ενεργοποιήσουν το αυτόφωρο για τις 5.000 αυτοκτονίες, για τα παιδάκια που...λιμοκτονούν στα σχολεία, για αυτούς που πεθαίνουν από τη διάλυση της Υγείας, για το κλείσιμο νοσοκομείων, σχολείων, για τις λίστες Λαγκάρντ, για τις μίζες της Siemens κ.ο.κ...
Ή μήπως δεν περιλαμβάνονται αυτά στις εγκληματικές ενέργειες ;  Η δολοφονία του ελληνικού λαού δεν είναι εγκληματική πράξη ;




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...