Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013

Εκεί στο ..ΕΘΝΟΣ μάλλον …καίτε.. λάδια.



Μια 24χρονη κούκλα που γεννήθηκε το 1989 στην Νίκαια, στην γειτονιά του Παύλου Φύσσα, ήταν εκείνη που πέρασε τις χειροπέδες στον φονιά Ρουπακιά. όταν  συνάδελφοί της της ομάδας ΔΙΑΣ-προφανώς κάποιοι από αυτούς είναι φίλα προσκείμενοι στην Χρυσή Αυγή παρακολουθούσαν αμέτοχοι. Εκεί έφτασε η κατάντια του λαού μας, εξαιτίας των διεφθαρμένων πολιτικών της μεταπολίτευσης που έριξαν έναν ανεγκέφαλο τσούρμο ψηφοφόρων στο στόμα των νεοναζί.
Η Αγγελική λοιπόν της Ομάδας Δίας είναι ένα από τα 100 κορίτσια που στελεχώνουν το συγκεκριμένο Σώμα.
Όπως γράφει στο ρεπορτάζ της στο ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ η Βίβιαν Μπενέκου, όταν έφτασαν στο σημείο οι μοτοσικλετιστές της Ομάδας Δίας, είδαν περίπου 30 άτομα να τρέχουν από το στενό της καφετέριας, όπου βρισκόταν το θύμα, προς την κεντρική λεωφόρο της περιοχής. Οι αστυνομικοί τους ακολούθησαν και στο ύψος του αριθμού 60 της οδού Π. Τσαλδάρη αντελήφθησαν δύο άνδρες να συμπλέκονται. Τότε ο 34χρονος Παύλος, σήκωσε την μπλούζα του, έδειξε το αιμόφυρτο στέρνο του και φώναξε "Με χτύπησε. Αυτός είναι, πιάστε τον".
Η Αγγελική κατέβηκε από την μηχανή και έτρεξε προς το μέρος που έδειχνε ο τραυματίας. Έριξε τον δολοφόνο στο έδαφος και του φώναξε "ε, όχι και μαχαίρι".
Δευτερόλεπτα αργότερα του περνούσε τις χειροπέδες. Στην συνέχεια η ίδια εντόπισε και το μαχαίρι που είχε πάνω του κηλίδες αίματος από τον άτυχο νερό, ο οποίος στο μεταξύ ψυχορραγούσε...

Το ρεπορτάζ σας το γράψατε στον..καμπινέ; δηλαδή εάν ..δεν ήταν όμορφη θα είχε άλλη αξία η πράξη της;
Και που ήξερε ότι ..μαχαιρώθηκε αφού …βρήκε μετά το μαχαίρι;
Και τι σημαίνει… εεε όχι και μαχαίρι;

1.Εάν ήταν …ξυράφι δεν πείραζε; Αυτό ήταν το..πρόβλημα;   

2. Αυτοί λοιπόν οι νεοναζί, οι φασίστες, οι καταχθόνιοι είναι τόσο μα τόσο ηλίθιοι να πάνε να σκοτώσουν έναν νέο άνθρωπο; Γιατί; Αφού όλα τους πάνε πρίμα και θα μπορούσαν μεθαύριο από μεγαλύτερη θέση ισχύος να τον λιώσουν διαφορετικά;
3. Έστω ότι ήθελαν να τον σκοτώσουν. Θα επέλεγαν έναν άνθρωπο που έχει χιλιοφωτογραφηθεί τόσο με το βουλευτή Μπαρμπαρούση όσο και σε πόσες δράσεις του κόμματος; Δεν μπορούσαν να βρουν έναν άσχετο και άγνωστο να το κάνει;
4. Ο Ρουπακιάς μπήκε ανάποδα σύμφωνα με τις καταθέσεις στο δρόμο που έγινε το φονικό με το Ι.Χ. του.
5. Ο Ρουπακιάς παρκάρισε στα 20-30 μέτρα από τους αστυνομικούς της ΔΙΑΣ που βρίσκονταν εκεί όπως μαρτυρούν οι γονείς και ο φίλος του Παύλου. Λογικό;
6. Ο Ρουπακιάς κατεβαίνει, τον μαχαιρώνει, του στρίβει το μαχαίρι για να βεβαιωθεί ότι θα σκοτώσει το παιδί κι αντί να διαφύγει, πάει σαν κύριος να μπει στο αμάξι με τους αστυνομικούς λίγα μέτρα πιο δίπλα. Τόσο άνετα.
7. Οι αστυνομικοί παρακολουθούν και ΔΕΝ κάνουν τίποτε. Κι όταν πάει να φύγει ο φονιάς, τότε τον σταματά η γυναίκα αστυνομικός λέγοντας “έ όχι και μαχαίρι!”. Λες και αυτό ήταν το πρόβλημα.
8. Ο Ρουπακιάς φεύγει ατάραχος, ηρεμότατος και ομολογώντας πανεύκολα τα πάντα. Ένας σκληροπυρηνικός νεοναζί θα χρειαζόταν το λιγότερο μερικές ψιλές για να σπάσει.
9.  Το μεθεπόμενο πρωί ήταν ήδη έτοιμες οι δημοσκοπήσεις με τη Χρυσή Αυγή σε μονοψήφια νούμερα.
10. Το μεθεπόμενο πρωί κυκλοφόρησαν και οι φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης με τα υδατογραφήματα και ολόκληρα κατεβατά.
11.  Μέσα σε όλο το χαμό καταφέραμε να ακούσουμε κάτι δηλώσεις του πρωθυπουργού από τις Βρυξέλλες περί χρηματοδοτικού κενού το 2015-2016.
11. Οι ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ καταστροφές που ακολούθησαν στην αντιφασιστική πορεία δεν έπαιξαν σχεδόν πουθενά. Κανείς δεν έδωσε το βήμα του λόγου σε όσους επλήγησαν από τα επεισόδια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...