Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Λέμε εμείς τώρα.. Μήπως είναι… σαν τα χημικά του Σαντάμ;



Καταιγιστικές είναι τι τελευταίες ώρες οι αποκαλύψεις για τη δράση και την οργάνωση της Χρυσής Αυγής. Πέρα από τα όπλα που όπως είναι γνωστό κατείχαν τα μέλη της, τα κοντάρια, τις σιδερογροθιές, τα μαχαίρια, τα σφυριά και άλλα παρόμοια που βρέθηκαν στα γραφεία των τοπικών οργανώσεων ανά την Ελλάδα, νεότερες πληροφορίες από τη δικογραφία κάνουν λόγο ακόμη και για βαρύ οπλισμό.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Skai, όπως προκύπτει από την ογκωδέστατη δικογραφία, η Χρυσή Αυγή διαθέτει βαρύ οπλισμό σε κρύπτες σε διάφορα σημεία της Αττικής. Ο οπλισμός αυτός, τον οποίο αναζητά η Αστυνομία, χρησιμοποιούνταν για την στρατιωτικού τύπου εκπαίδευση των μελών της οργάνωσης. Το στοιχεία αυτό προκύπτει όπως αναφέρει ο προαναφερθείς ιστότοπος, από τις καταθέσεις των πρώην Χρυσαυγιτών στον αντιεισαγγελέα.
Σύμφωνα με το πόρισμα του αντιεισαγγελέα, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η στρατιωτικού τύπου εκπαίδευση των μελών της Χρυσής Αυγής ήταν μια από τις προτεραιότητες της οργάνωσης και γινόταν σε χώρους στη Μαλακάσα, στη Μάνδρα και τη Σαλαμίνα.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΜΕΘΟΔΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΛΕΠΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ !!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...