Στη Χρυσή Αυγή αναφέρθηκε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργος Καρατζαφέρης τονίζοντας ότι όσο φοβάται την Χ.Α. άλλο τόσο φοβάται τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ.
Μιλώντας στο Τ/Σ Δίκτυο Σερρών ο κ. Καρατζαφέρης τόνισε ότι το σύστημα τον έβγαλε εκτός και ανέδειξε την Χ.Α : "Όταν αρνήθηκα στο σύστημα αυτό που μου υπέδειξε να κάνω γιατί δεν εξυπηρετούσε την Ελλάδα, μου έδειξαν τον δρόμο της εξόδου και για να το πετύχουν αυτό δημιούργησαν το μόρφωμα που λέγεται Χ.Α και το ανέδειξαν. Αυτοί που τους έβαλαν μέσα, τώρα προσπαθούν να τους βγάλουν έξω από τη Βουλή. Έλεγα στον κ. Αλαβάνο να σταματήσει να με αποκαλεί Ακροδεξιά γιατί εγώ ο ίδιος την απέκρουα να μπει μέσα και τώρα πληρώνουν το τίμημα. Ο κόσμος ψήφισε Χ.Α από αγανάκτηση. Από την άλλη, δεν έχω ακούσει ούτε μια πρόταση της".
"Αν και τώρα, μετά απ’ όλα αυτά (τις ύβρεις, τις μπουνιές και τα μαχαιρώματα), ο κόσμος δεν αφυπνιστεί, τότε θα οδηγηθούμε σε γκρεμό. Όσο φοβάμαι την Χ.Α, άλλο τόσο φοβάμαι και τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ. Και εννοώ τα τάγματα εφόδου των Εξαρχείων", επισημαίνει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ.

Σχολιάζοντας την επικαιρότητα υπογράμμισε ότι πρέπει η κυβέρνηση να αλλάξει πολιτική. "Ο κ. Σαμαράς δεν είναι βλαξ. Γνωρίζει ότι αυτή η πολιτική είναι αδιέξοδη, πόσο μάλλον όταν το παραδέχεται αυτό και η κ. Λαγκάρντ που την σχεδίασε. Την υπηρετεί για δικούς του λόγους" σημείωσε, συμπληρώνοντας ότι την Ελλάδα δεν την εξυπηρετούν τώρα οι εκλογές. "Όποτε γίνονται εκλογές, θα μειώνουν την αστική επιρροή. Θα οδηγηθούμε προς τα Άκρα (Χ.Α ή Άκρα των Εξαρχείων) με ότι αυτό συνεπάγεται", τόνισε. 

Αναφερόμενος στις αυτοδιοικητικές εκλογές, ο κ. Καρατζαφέρης σημείωσε ότι σε κάποιες περιοχές το ΛΑΟΣ θα κατέβει αυτόνομα και σε κάποιες άλλες θα συνεργαστεί με κάποιες όμορες δυνάμεις. Τέλος, μιλώντας για τις αλλαγές στο κόμμα, είπε χαρακτηριστικά:
"Φύγανε οι «μαύρες γάτες». Έχουμε περισσότερες. Νομαρχιακές και Τοπικές Επιτροπές από κάθε άλλη φορά. Το κόμμα έχει αλλάξει και έχουμε μεγάλη προσέλευση νέου κόσμου ( Οπως βλεπετε στίς φωτο). Αυτό θα φανεί στις ευρωεκλογές".