Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Ο ΤΣΟΥΜΑ..ΠΑΣ κατά τον …ψόφιο ...Γιαννόπουλο, ιδρύει νέο κόμμα, το… ΚΟ.ΤΑ



Πρωτοβουλία για ίδρυση Σοσιαλιστικού Κόμματος από τον Στέφανο Τζουμάκα.
Σίγουρα ακούγεται ενδιαφέρον αφού θα αποτίνεται σε αυτούς που ταλαιπώρησε και εξαπάτησε όλα τα χρόνια που ήταν στο βρωμοΠΑΣΟΚ. Οι πληροφορίες λένε ότι θα ονομάζετε κόμμα ταλαιπωρημένων και εν συντομία ΚΟ..ΤΑ , με σήμα τις τζουμακιές. . Τώρα το αν είναι αμερικανική η κότα δεν είμαστε σίγουροι εάν δεν την ψάξουμε.
Γεννημένος στην Άρτα το ’46 κατέβηκε στην Αθήνα για να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα. Σπούδασε Νομική και βρέθηκε να είναι μεταξύ των φοιτητών που συμμετείχαν στην εξέγερση του Πολυτεχνείου ενάντια στην επάρατη  Χούντα για να φέρουν το ΠΑΣΟΚ και μέσω αυτού να πουλήσουν… όλη την χώρα. . Δρούσε λέει στην παρανομία για ένα διάστημα και τελικά συνελήφθη. Στο ΕΑΤ – ΕΣΑ υπεβλήθη σε φρικτά βασανιστήρια της στέρησης καφέ και τσιγάρου,  κάτι που δεν φάνηκε ικανό να τον πτοήσει καθώς συνέχισε την παράνομη για το καθεστώς δράση του και την οποία εξαργύρωσε ως αντιστασιακός αδρά. .  Η ΕΦΕΕ όμως του Τζουμάκα, του Παπουτσή, του Λαλιώτη, χρειάστηκε 4-5 χρόνια κομματικής δικτατορίας για να διαλυθεί και να εξαφανιστεί δια παντός!!! Μίλα μας γι” αυτά τα χρόνια Τζουμάκα… Πες μας για τους ρουφιάνους που κατέδωσαν τους φοιτητές στη χούντα….  Πες μας γιατί μετά τη χούντα διαλύσατε την ΕΦΕΕ??? Κάτι θα ξέρεις… Τι σκατά πρόεδρος ήσουν…. Πες μας και για τις χιλιάδες διαγραφές της νεολαίας ΠΑΣΟΚ 1975-1977…. κι” εκεί ξέρεις πολλά και ευθύνεσαι για πολύ περισσότερα… ΚΟΠΡΙΤΗ. Έζησε λέει την κλεπτομεταπολίτευση με «το κουτάλι».  Από τα ιδρυτικά μέλη του ΠΑΣΟΚ, γραμματέας της Νεολαίας και βουλευτής από το 1981 ήταν πάντα… παρών . Το 2007 ήταν η πρώτη φορά που η Β’ Αθηνών δεν τον τίμησε με την ψήφο της, και για αυτό πήγε στο αμέρικα να ..πνίξει τον πόνο του και να πάρει νέες οδηγίες από τους φίλους του.
Πέρασε σαν «μωρή παρθένα»;  από διάφορα Υπουργεία Μεταφορών (1986-1988) Υφυπουργός Παιδείας (1988), Υπουργός Εργασίας (1995-1996) και Γεωργίας (1996-1998).  

Εμείς του ευχόμαστε καλή..παταγώδη ..αποτυχία γιατί, έχουμε αλλεργία στις ..τζουμακιές .




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...