Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Η χώρα βρίσκεται σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και οι Έλληνες είναι σε πολιορκία επιβίωσης.





Μετά τον πάτο υπάρχει η άβυσσος ή το δύσκολο εγχείρημα της ανόδου. Οι Έλληνες πρέπει να αποφασίσουν συλλογικά μια ειρηνική επανάσταση να αποκρούσουν προβοκάτορες που ονειρεύονται εμφυλίους και να γίνουν οι πραγματικοί εντολείς της διακυβέρνησης στη χώρα είπε στο Ράδιο 9,84  και στο Γιώργο Σαχίνη ο διεθνολόγος και πανεπιστημιακός Παναγιώτης Ήφαιστος.


Δεν μπορεί τα Ελληνικά πολιτικά κόμματα να μην προτάσσουν την Εθνική Ανεξαρτησία και την επιβίωση του λαού και να λειτουργών ως εκτελεστές εντολών της τρόικα και των παγκόσμιων αρπακτικών.


Το κράτος μας οφείλει να πληρώσει μόνο τα πραγματικά του δάνεια. Όσα μας φόρτωσαν για να μας μετατρέψουν σε αποικία χρέους πρέπει να τα στείλουμε στα τσακίδια.


Όμως ο γνωστός Σταθάκης του ΨΥΡΙΖΑ βλέπει ότι  μόνο 5% είναι το απεχθές χρέος και …ευτυχία στο ευρώ . Την μαγική γυάλα του χρέους φαίνεται ότι διαθέτουν ορισμένοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που υποστηρίζουν ότι γνωρίζουν ποιο τμήμα του χρέους είναι απεχθές και συνεπώς ο ελληνικός λαός δεν οφείλει να το πληρώσει. Ο βολευτής του ΨΥΡΙΖΑ, μιλώντας στην εκπομπή του Κ. Αρβανίτη στον ρ/σ «Στο Κόκκινο» υποστήριξε ότι το απεχθές χρέος της Ελλάδας δεν ξεπερνά το 5% και πως το υπόλοιπο δεν μπορεί να διαγραφεί. Ο ίδιος υποστήριξε ότι σήμερα η ευτυχία περνάει μόνο μέσα από το ευρώ, και από κανένα άλλο νόμισμα. Το ερώτημα φυσικά που προκύπτει είναι πως γνωρίζει το μέγεθος του απεχθούς χρέους, αφού το κόμμα του ξέχασε από τα πρώτα 24ωρα μετά τις εκλογές τις υποσχέσεις του για τη δημιουργία επιτροπής λογιστικού ελέγχου του δημοσίου χρέους.

Ξηρός ή Σαμαράς.... ποιος είναι ο δολοφόνος-τρομοκράτης;




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΚΑΙ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ , ΑΝΕΣΥΡΑΝ ΕΠΟ ΤΑ ΑΖΗΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΗΓΗΘΟΥΝ ΤΩΝ ...ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΑ . ΤΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΑΣ ΤΟΥ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ ΜΕ 100.000.000 ΝΤΟΛΑΡΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΥΤΕΨΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ . ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΣΚΟΠΟΣ , ΠΟΡΕΙΑ ΦΤΩΧΟΠΟΙΗΣΗΣ ΔΙΑ ΣΥΝΕΧΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΣΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ . ΣΕ ΟΡΙΖΩΝΤΑ 40-50 ΕΤΕΙ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ , ΤΗΝ ΥΠΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΟ-Δ.Ν.Τ. ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ Η ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ .....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...