Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Και το κολόσογο του αποδευτέρα Γιακουμάτου έκλεβε το δημόσιο.



Τελικά υπάρχει πολιτικός που δεν έχει ξεσκίσει ;
Στην Υπηρεσία της Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κρατείται ο αδερφός του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Γεράσιμου Γιακουμάτου ...
και ο λογιστής του οίκου ευγηρίας έπειτα από εκτέλεση σχετικής παραγγελίας του αρμόδιου Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Επίσης, κρατείται η σύζυγος του κ. Γιακουμάτου και η υπεύθυνη λειτουργίας του οίκου ευγηρίας για φορολογικές παραβάσεις σε ανώνυμη εταιρεία παροχής υπηρεσιών.
Αστυνομία σε έλεγχο που πραγματοποίησε στον οίκο ευγηρίας «Αγιος Χαράλαμπος» τον οποίο διατηρούν στον Ψυχικό, για παραβάσεις χιλιάδων ευρώ. Ούτε φυσικά υπάρχει οικογενειακή ευθύνη. Στην συγκεκριμένη περίπτωση όμως υπάρχει αυτή η ευθύνη, γιατί συνελήφθη επίσης ο αδερφός του βουλευτή, ο οποίος είναι διευθύνων σύμβουλος!
Πολιτικά ο Γιακουμάτος που χρησιμοποιεί καταγγελτικό πολιτικό λόγο κατά των απατεώνων τελείωσε πολιτικά. Το γιατί είναι κατανοητό να το αντιληφθεί κανείς.
Για την ίδια υπόθεση έχουν γίνει και άλλες προσαγωγές. Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος δεν συνελήφθη λόγω της βουλευτικής ασυλίας. 
 Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την σύλληψη συγγενικών του προσώπων έκανε πριν από ο ξεφτιλοΓιακουμάτος. είπε ότι η σύζυγος του διώκεται ως πρόεδρος εταιρείας φροντίδας ηλικιωμένων για μια φορολογική παράβαση του αδερφού του ύψους 24.000 ευρώ.
«24.000 ευρώ είναι η παράβαση. Αν είναι να την πληρώσουμε, αν έχει κάνει λάθος ο αδερφός μου. Η παράβαση είναι πλημμέλημα, δηλώνει και απειλεί από πάνω! Απίθανα πράγματα.
Εδώ το κολόκρατος σε ξεσκίζει για ένα ευρώ και στα κάνει 30.000, και μας λέει ο παλιοχαμουρης για 24.000 λες και είναι φραγκοδίφραγκα. Δεν είναι παλιομαλάκα πλημμελημα είναι κακούργημα οταν διαπράττεται απο πολιτικό. 

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το ερώτημα είναι ποιος δεν έκλεψε!Οποιος το βρει ας μου στείλει χαμπάρι....

Ανώνυμος είπε...

Που το θυμήθηκες το αποδευτερας. Ο καριόλης όσοι του ζητούσαν εξυπηρέτηση τους έλεγε… από… Δευτέρα… από Δευτέρα. Για αυτό και του έμεινε το παρατσούκλι.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...