Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2014

Θέλει η «πουτάνα» του… ΛΑΟΣ να κρυφτεί, αλλά η χαρά δεν την αφήνει.



Την Κυριακή 26/01/2014, έκοψε την καθιερωμένη πίτα η νομαρχιακή επιτροπή του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού Χανίων. Τις ομιλίες άνοιξε ο διωγμενος ως «σκληρός» από την χρυσή αυγή Στέλιος Βλαμάκης , ο οποίος αφού ευχήθηκε καλή χρόνια σ ‘ όλους, και Ανάσταση στην πατρίδα μας, δώρισε την Καινή Διαθήκη στους παρευρισκόμενους, τονίζοντας την πίστη στην πατρίδα, και την Ελληνορθόδοξη Παράδοση. Αναδρομή στην πορεία του Λαός, έκανε και ο τρίτος των ομιλητών ακροδεξιός  Κνιθάκης Κων/νος και έκλεισε τις ομιλίες ο μητσοτακικός Περιφερειάρχης Κρήτης Φουρνιανάκης Μανώλης, ο οποίος ευχήθηκε τα καλύτερα για την Κρήτη, τα Χανιά ,και την πατρίδα μας….
Βλέποντας την φωτογραφία όμως στον τοίχο των γραφείων του ΛΑΟΣ παρατηρούμε ότι  γράφει …      ένωση εθνικιστών Κρήτης ΠΟΥ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΑΝ  ΟΙ ΔΙΩΧΘΕΝΤΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ.
Μπορεί ο το παίζων κρυφο-ακροδεξιος πρόεδρος να μας εξηγήσει τι σημαίνει;



5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Κυριο γνώρισμα της δεξιάς η μαλακία.Πρωταθλητές χωρίς αντίπαλο.Κόμμα ειναι αυτό μπαρμπα γιώργο ή σκουπιδιάρα?Τελικά τι στα κομμάτια ειστε?όλους εμας ενώνει η Ελλάς ή χαμαιτυπείο ?Θα ξεπεράσεις και τον γαργαλατα με τη φορα που πηρες.

Ανώνυμος είπε...

Ποιο ΛΑΟΣ ; Στα Χανιά έγινε παράρτημα των εκδιωχθέντων από την χρυσή αυγή. Ο Χοντρός κουκιά θέλει, και δεν τον ενδιαφέρει τι μάρκα θα είναι.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ.

ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΙΑ
ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.
ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΙΝΤΕΟ
ΑΠΟ ΤΟ 03:55 ΕΩΣ ΤΟ 04:20

http://www.youtube.com/watch?v=dHGvGWyCb30

Ανώνυμος είπε...

Πρεπει καποια στιγμη να ανεβουμε πανω στην Καλλιρρόης και να τους αρχίσουμε στις κλωτσιές,γιατί δεν εχουν ιερό και όσιο.Ο καθε βλαμμένος
βρίσκει καταφύγιο στον κόμμα που φτύσαμε αιμα για να το φτιαξουμε.Αϊ σιχτιρ δεν τρώγονται με τίποτα.Παιδική χαρά το εχουν κάνει.

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ..ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΣΕ ΓΝΗΣΙΟ ΚΡΥΠΤΟΙΟΥΔΑΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΟΝΟΜΑΤΙ ΛΑ.Ο.Σ !!
ΕΤΣΙ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΤΟΥΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...