Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014

«Η συμφωνία μας με τη Βίσση ήταν για 35.000 ευρώ τη νύχτα για όλο το επιτελείο της, αλλά μας έκοβε παραστατικό για 8.400 ευρώ»,Ξέσκιζε για τα καλά δηλαδή η ..αγριοπουτανίτσα του Σαμαρά .
ο Αρχιρουφιάνος  Παναγιώτης Σαξώνης, με το... καλημέρα, στην πρώτη ημέρα της απολογίας του στο Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων, όπου εξετάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση της υπεξαίρεσης στο δήμο Θεσσαλονίκης, «έκαψε» τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο. Κατά τη διάρκεια της απολογίας του αναφέρθηκε και στην Άννα Βίσση και συγκεκριμένα στα νυχτοκάματα που λάμβανε όταν δούλευε στα μαγαζιά του «καίγοντάς» της και αυτήν!
«Η υπεξαίρεση ξεκίνησε το 1999. Θα το φωνάζω συνέχεια. Έχω αναλάβει τις ευθύνες μου μέχρι εκεί που μου αναλογούν. Τα λεφτά πήγαιναν αλλού». Ο  πρώην υπάλληλος της ταμειακής υπηρεσίας του δήμου Θεσσαλονίκης, προσδιόρισε σε 22 εκατ. ευρώ το συνολικό ύψος της υπεξαίρεσης, από τα οποία ο ίδιος κρατούσε το 10%, ποσοστό που, κατά τον ίδιο, άρχισε να εισπράττει από τον Μάρτιο του 2000. Άνθρωπος «κλειδί» για την γνωριμία τους, όπως είπε, ήταν ο αείμνηστος -πρώην αντιδήμαρχος- Σταμάτης Καραμανλής, τον οποίο ο Π. Σαξώνης γνώριζε από παλιά. Όπως απολογήθηκε, οι μεταξύ τους «συναλλαγές» γινόταν μία με δύο φορές το μήνα, με τον ίδιο να παραδίδει τα χρήματα στον κ. Λεμούσια σε μικρές μαύρες σακούλες «Τα ποσά ξέφυγαν στη συνέχεια. Δεν υπήρχε η «Αναγέννηση». Κατάλαβα ότι τα χρήματα πήγαιναν αλλού. Από το 2000 άρχισα να παίρνω το 10%» είπε ο πρώην δημοτικός ταμίας, μεταφέροντας στο σημείο αυτό τα όσα του εκμυστηρεύτηκε ο ΜιχάληςΛεμούσιας: «Όσοι ξέρουν θα ξέρουν, μην ανησυχείς. Δεν θα έχεις κανέναν έλεγχο. Προχώρα. Τα λεφτά είναι πολλά, κι ο δήμαρχος παίρνει. Φυσικά δεν πρέπει να ξέρει από πού προέρχονται, ούτε ποιος είναι ο Σαξώνης». Ο  Σαξώνης, κάνοντας μια αναδρομή στην επιχειρηματική του πορεία και θέλοντας να δείξει τα κέρδη που αποκόμιζε, «έκαψε» και την Αννα Βίσση. Αναφερόμενος στο νυχτερινό μαγαζί «Μπουμ», στο οποίο ήταν υπεύθυνος, αποκάλυψε ότι είχε κλείσει συμφωνία με την δημοφιλή τραγουδίστρια Άννα Βίσση για συγκεκριμένο αριθμό εμφανίσεων. «Η συμφωνία μας με τη Βίσση ήταν για 35.000 ευρώ τη νύχτα για όλο το επιτελείο της, αλλά μας έκοβε παραστατικό για 8.400 ευρώ», είπε, όπως σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ. Ακόμη, αποκάλυψε ότι η σύζυγός του -η οποία βρισκόταν σε καλή οικονομική κατάσταση- εργάστηκε για τρεις προεκλογικές περιόδους ως ιδιαίτερα του Παναγιώτη Ψωμιάδη στο πολιτικό του γραφείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...