Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 30 Μαΐου 2014

Ο Ανεγκέφαλος Καρατζαφέρης συνεχίζει το ..ίδιο έργο.



Διαβάζουμε…. Η νέα προσχώρηση στον ΛΑ.Ο.Σ προερχόμενη από τους ΑΝΕΛ, μιλάμε για τον πρώτο πολιτευτή των ΑΝΕΛ στον Βόλο, τον Νέστορα Ιωάννη, από τα καλύτερα στελέχη του Καμμένου. Μηχανικός στο επάγγελμα με σημαντικές προτάσεις από το εξωτερικό, έμεινε εδώ όμως να το παλέψει άνεργος με τον …ΛΑΟΣ .Δηλαδή ο άνθρωπος είναι και βλήμα. Ο Γιώργος Καρατζαφέρης τον καλωσόρισε και του ανέθεσε ρόλο στο κόμμα.


Μια ζωή τις ίδιες πατάτες . Κάθε ένα καινούργιο φρούτο που πάει του αναθέτει ρόλο εις βάρος των παλιών που τον φτύνουν και φεύγουν . Όλοι οι κατά καιρούς … «καινούργιοι» τον πούλησαν Βλέπε Παπανδρεου, Μαρκάκης, Ροντούλης, Ανατολάκης, Βορίδης, Γούδης  και εκατοντάδες άλλοι ,    και αυτός μυαλό δεν βάζει. Για να δείξει ότι δήθεν έρχονται από όλα τα κόμματα  και για να μην λακίσουν τους πετά μια καρέκλα της πλάκας νομίζοντας ότι τους κατοχύρωσε. Αυτοί κάθονται και μόλις βρουν …πολυθρόνα, πάνε παρακάτω γιατί δεν υπάρχει ιδεολογία αλλά …φιγούρα.


7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μια ζωή τις ίδιες πατάτες . Κάθε ένα καινούργιο φρούτο που πάει του αναθέτει ρόλο εις βάρος των παλιών που τον φτύνουν και φεύγουν . Όλοι οι κατά καιρούς … «καινούργιοι» τον πούλησαν Βλέπε Παπανδρεου, Μαρκάκης, Ροντούλης, Ανατολάκης, Βορίδης, Γούδης και εκατοντάδες άλλοι , και αυτός μυαλό δεν βάζει. Για να δείξει ότι δήθεν έρχονται από όλα τα κόμματα και για να μην λακίσουν τους πετά μια καρέκλα της πλάκας νομίζοντας ότι τους κατοχύρωσε. Αυτοί κάθονται και μόλις βρουν …πολυθρόνα, πάνε παρακάτω γιατί δεν υπάρχει ιδεολογία αλλά …φιγούρα.

Η ΤΕΛΕΙΟΤΕΡΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΕΡΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. ΟΥΤΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟΥ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ, ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΧΤΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΝΑ ΔΕΙΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟ ΜΕΡΚΕΛ
ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ Ο ΔΕΛΑΠΑΤΡΙΔΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΛΤΟΙ ΑΙΩΝΟΒΙΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ
ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ Μ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

Ανώνυμος είπε...

Για να δείξει ότι δήθεν έρχονται από όλα τα κόμματα και για να μην λακίσουν τους πετά μια καρέκλα της πλάκας νομίζοντας ότι τους κατοχύρωσε. Αυτοί κάθονται και μόλις βρουν …πολυθρόνα, πάνε παρακάτω γιατί δεν υπάρχει ιδεολογία αλλά …φιγούρα.
ixnos ...έγραψες.Με δύο λόγια τα είπες ...ΟΛΑ.

Ανώνυμος είπε...

Τα ίδια εκανε και στην Κρήτη και του έφυγαν ολα τα παλιά στελέχοι

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΣΩ ΕΝΑ ΜΟΝΟ:
-ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟ 'ΙΧΝΟΣ' ΜΕ ΕΝΑ ΒΟΥΡΔΟΥΛΑ, ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΟΥ ΣΠΑΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙ Μ@ΛΑΚΙΕΣ.
ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΙΠΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ.....ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΠΑΧΤΕΣ....ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΑ???????ΑΠΑΞ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΕΙΤΕ ΤΑ ΒΑΦΕΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΦΕΙ.....ΑΡΧΙΛΑΜΟΓΙΟ ΚΩΛΩ ΤΟΥΜΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...