Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη, 27 Μαΐου 2014

Το ακούσαμε και… αυτό.Οι δημοκρατικές διαδικασίες δεν επιβάλλουν για λόγους πολιτικής ευθιξίας την παραίτηση ενός καταποντισμένου αρχηγού αλλά να περιμένει τις αποφάσεις των καταποντισμένων συν-τρόφων του.

Κάθε πολιτικό πρόσωπο μεταφέρει το ήθος και την αισθητική του, απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΔΗΜΑΡ Χρήστος Μαχαίρας στον Γρηγόρη Ψαριανό, ο οποίος άσκησε δριμεία κριτική στον Φώτη Κουβέλη για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών. Μιλώντας στον Βήμα 99,5 ο Γρ.Ψαριανός είπε ότι «θα είναι κρίμα ο χώρος της Ανανεωτικής Αριστεράς να πεθάνει στα χέρια του Φώτη Κουβέλη, ο οποίος έχει κάνει τον τελευταίο καιρό λάθος πολιτικές επιλογές».
Είπε ακόμη πως ο μπάρμπα Φώτης Κουρέλης αντιμετωπίζει τη ΔΗΜΑΡ ως κόμμα «απολύτως προσωποπαγές». Απαντώντας στις παραπάνω δηλώσεις ο Χρήστος Μαχαίρας δήλωσε μέσω του Βήμα 99,5 ότι η ανασυγκρότηση του χώρου της Ανανεωτικής Αριστεράς δεν πρόκειται να γίνει «ούτε με κραυγές ούτε με ύβρεις», αλλά μέσα από δημοκρατικές διαδικασίες.

Δεν άφησε αναπάντητη και την προσωπική αιχμή σε βάρος του από τον Γρηγόρη Ψαριανό πως μπήκε από το παράθυρο μόλις είδε φως στη ΔΗΜΑΡ.

«Δεν υπήρχε κανένα φως, γιατί είχε φροντίσει να σπάσει όλες τις λάμπες. Κάνουμε αγώνα για να ξαναβάλουμε φως» ήταν το αιχμηρό σχόλιο του κ. Μαχαίρα.

 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΑΡΜΠΑ ΦΩΤΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΑ 80 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ Κ.Ι.Σ.Ε. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ..?????

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...