Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

Κρούσμα ΕΜΠΟΛΑ στο Ηράκλειο Κρήτης ;



Kρούσμα Έμπολα στο Ηράκλειο Κρήτης. Σήμερα στις 16:45 προσκομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό νοσοκομείο Ηρακλείου ένας ημεδαπός 45 ετών αφού λιποθύμησε στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης. Η πτήση ερχόταν από την Liberia.
Το περιστατικό επιβεβαίωσε η ιδιωτική εταιρεία security που έχει αναλάβει την περιφρούρηση του αεροδρομίου, καμία απάντηση παρόλα αυτά δεν έχει δοθεί από τον διευθυντή του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, παρόλα αυτά όπως διαρρέει από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ο ασθενής φαίνεται να έχει προσβληθεί από τον ιό Έμπολα.
Αποκλειστικές πηγές αναφέρουν πως ο υπουργός υγείας Μάκης Βορίδης θα μεταφερθεί το πρωί στο Ηράκλειο Κρήτης. Αυτό το περιστατικό έρχεται να δημιουργήσει ακόμα μια φορά ερωτήματα αν τα μέτρα κατά του ιού Έμπολα που έχουν ληφθεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι αρκετά.
Παράλληλα αναμένεται, σύμφωνα με το secretproduction.gr με μεγάλη αγωνία την επίσημη ανακοίνωση από τον Γενικό Διευθυντή K.Χαριτάκη Νικόλαο.
makeleio.gr



Τελικά το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου να προέβει σε ανακοίνωση προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα.
Η ανακοίνωση του ΠΑΓΝΗ
 "Με αφορμή δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου που αναφέρουν την ύπαρξη κρούσματος ιού Έμπολα στην Κρήτη και το οποίο έχει μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, έχουμε να δηλώσουμε ότι πρόκειται περί ψευδούς ειδήσεως και έχει δοθεί εντολή στη Νομική Υπηρεσία του Νοσοκομείου, προκειμένου άμεσα να καταθέσει μήνυση στον Κο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου,  κατά παντός υπευθύνου για το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων."
 Από τη Διοίκηση του ΠΑ.Γ.Ν.Η. – Γ.Ν. «Βενιζέλειο»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...