Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Γιασου ρε μεγάλε κολοτουμπάρχη Τράγκα. Ο Καρατζαφερης είναι του …νηπιαγωγείου μπροστά σου.



Την δόξα πολλοί εμίσησαν ,το χρήμα ουδείς. Μας ενημερώνει λοιπόν ότι κατόπιν ενεργειών των υπουργείων θα δοθούν δωρεάν φρούτα στα παιδάκια μας.
Δωρεάν φρούτα θα διανέμονται στα δημοτικά σχολεία από την Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014. Το πρόγραμμα, που εφαρμόζεται προς το παρόν πιλοτικά, είναι πρωτοβουλία των υπουργείων Ανάπτυξης και Παιδείας και Θρησκευμάτων σε συνεργασία με τους Οργανισμούς Κεντρικής Αγοράς και Αλιείας Αθήνας και Κεντρικής Αγοράς Θεσσαλονίκης.
Συνολικά, θα διανεμηθούν τους επόμενους έξι μήνες 18.500 συσκευασίες εποχικών φρούτων σε 3.025 μαθητές και εκπαιδευτικούς. Τα δεκατρία δημοτικά σχολεία που συμμετέχουν στην δράση «Βάζω το φρούτο στη ζωή του παιδιού μου» ανήκουν στους δήμους Περιστερίου, Αγίας Βαρβάρας, Αθήνας, Πεντέλης-Μελισσίων και Αμπελοκήπων-Μενεμένης Θεσσαλονίκης. Στόχος του προγράμματος είναι να φέρει τους μικρούς μαθητές πιο κοντά στη διατροφική αξία των φρούτων, καθώς τα προϊόντα θα διανέμονται μέσα στην εκπαιδευτική κοινότητα σε συνδυασμό με ειδικό ενημερωτικό υλικό που επιμελήθηκαν παιδο-διατροφολόγοι

Γ. Τράγκας: Αυτογελοιοποιούνται όσοι εμφανίζονται ως σωτήρες


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...