Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Kατόπιν εντολής ..Μέρκελ έγινε ο «γάμος» ;



Σε κλειστό κύκλο, σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες, πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο ο γάμος του συμβούλου του πρωθυπουργού Σταύρου Παπασταύρου με την κυρία….siemens .

Σύμφωνα με την Espresso, ο κ. Παπασταύρου το Σάββατο επρόκειτο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του, Μάρη Αγαλιώτου. Πληροφορίες για την τελετή, πέραν του ότι θα γινόταν ενώπιον ελαχίστων καλεσμένων και ότι σε αυτή φέρεται να ήταν παρών και ο Αντώνης Σαμαράς, δεν έχουν προς το παρόν διαρρεύσει.

Όπως σημειώνει η Espresso, επικαλούμενη την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», η κυρία Αγαλιώτου σήμερα προσφέρει τις υπηρεσίες της στο Μέγαρο Μαξίμου, ενώ πριν εργαζόταν ως διευθύντρια Επικοινωνίας και Εταιρικών Σχέσεων στη Siemens.

Αυτός ο γάμος είναι ο δεύτερος για τον κ. Παπασταύρου, ο οποίος είχε την ατυχία να χάσει πολύ πρόωρα την πρώτη του σύζυγο, με την οποία είχε αποκτήσει ένα παιδί.




1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Παπασταύρου ό αρχιπράκτορας τού Ρότσιλντ στήν Ελλάδα.. Παρακολουθεί τά λαμόγια πού βγάζουν τή βρώμικη δουλιά τής Νέας Τάξης καί αναφέρει στόν Ρότσιλντ καί τίς δεκατρείς εβραιμές φαμέλιες πού διοικούν τόν πλανήτη ...........

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...