Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Από σήμερα η .. «απάνθρωπη αθλιότητα» είναι συνώνυμο με το …ΣΕΦΕΡΛΗΣ





..Και για τη χώνεψη, μαϊντανό.

Το πρωινό του Mega προσέλαβε έναν διάσημο κάφρο να τους ανεβάσει τα νούμερα κι ο κύριος αποφάσισε να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: Να σερβίρει σκουπιδαριό.

Τι έκανε αυτός ο τύπος -πλαισιωμένος από αντίστοιχές του περιπτώσεις; Φάρσα. Τηλεφωνική. Πήρε τηλέφωνο μία ηλικιωμένη κυρία, της είπε πως είναι της πολεοδομίας και εξήγησε -εν μέσω χαχανητών του πάνελ του- ότι θα της πάρουν το σπίτι για να περάσει δρόμος. Η γυναίκα δικαιολογημένα κατατρόμαξε, προσπάθησε να συνεννοηθεί, ο δε Σεφερλής και επέμεινε και το χόντρυνε. Δε βρέθηκε ούτε ένας από το "κοινό" του να τον σταματήσει. Να του εξηγήσει ότι είναι γελοιότητα.

Καθώς εξελίσσεται αυτή η μαγευτική στιγμή της ελληνικής τηλεόρασης, στην άλλη άκρη της γραμμής εμφανίζεται ο -εξίσου σοκαρισμένος- σύζυγος της ηλικιωμένης κυρίας. Προσπαθεί να βγάλει μια άκρη, οι άλλοι σπαρταράν από τα γέλια, ο μέγας μάγιστρος του άθλιου χιούμορ, Μάρκος Σεφερλής, περιφέρει την περσόνα του σαν κωμικό αριστοφανικού επιπέδου. Ο κύριος χάνει τα λόγια του και πλέον δεν μπορεί να καταλάβει κανένας (ή σχεδόν κανένας) τι λέει. Μιλά, συν τοις άλλοις, με προφορά, πράγμα που πυροδοτεί νέα έκρηξη γέλιου από το πάνελ.  Ο Σεφερλής κοροϊδεύει την προφορά και κλείνει το τηλέφωνο, χωρίς να ενημερώσει πως πρόκειται για φάρσα! (σσ. ο άνθρωπος προσπαθεί να μάθει "ποιος είσαι εσύ που θα πάρεις το σπίτι μου", μιας και ο ήρωας βιντεοταινίας του '80 κ. Σεφερλής χρειαζόταν μετάφραση...)

Μεγάλες τηλεοπτικές στιγμές. Έχουμε μερικές ακόμα στο μυαλό μας.

1) Μπορεί να πάρει μαθητή που δίνει πανελλήνιες και να του πει πως κόπηκε από απουσίες
2) Άνεργο και να του πει πως του δίνει δουλειά. Και μετά να κάνει "αχακαλόε"
3) Άρρωστο και να τον ενημερώσει πως πεθαίνει

ΥΓ. Να σημειωθεί πως η εκπομπή είναι πρώτη σε τηλεθέαση απο  ΚΑΦΡΟΥΣ τηλεθεατές....

Πηγή: Όλγα Στέφου -left.gr
Λάβρος είναι ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Γραμμής Ζωής κατά του παρουσιαστή και ηθοποιού Μάρκου Σεφερλή από τον οποίο απαιτεί να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους ηλικιωμένους που έκανε την τηλεφωνική φάρσα στην εκπομπή του "Mega με μία".
Πιο συγκεκριμένα ο Πρόεδρος Γεράσιμος Κουρούκλης αναφέρει σε δήλωσή του ότι δέχθηκε στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για ηλικιωμένους SOS 1065 πλήθος κλήσεων-καταγγελιών για την ανάρμοστη συμπεριφορά του παρουσιαστή κυρίου Μάρκου Σεφερλή σε ηλικιωμένους.
«Στόχος του ήταν να γελοιοποιήσει ηλικιωμένα άτομα χρησιμοποιώντας τον φόβο και τον πανικό με σκοπό την υψηλή τηλεθέαση και ως εκ τούτου το οικονομικό όφελος τόσο για την εκπομπή του όσο και τον τηλεοπτικό σταθμό MEGA» υποστηρίζει ο κ. Κουρούκλης για να προσθέσει: «Η πολυπληθής παρέα του κου Σεφερλή στην εκπομπή αποτελούμενη από επαγγελματίες πανελίστες επικροτούσε το ανάρμοστο και αγενέστατο κατόρθωμα του παρουσιαστή, με γέλια κραυγές και χειροκροτήματα. Ο Φορέας μας ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ καλεί τον παρουσιαστή εντός δύο (2) ημερών να τηλεφωνήσει στους ηλικιωμένους που χλεύασε σήμερα και να τους ζητήσει Δημόσια Συγνώμη, παράλληλα να δηλώσει δημόσια ότι δεν θα επαναλάβει τέτοιου είδους "αστεία" σε ηλικιωμένα άτομα. Σε αντίθετη περίπτωση και μετά πάροδο δύο (2) ημερών ο Φορέας μας θα υποβάλει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου»...

Εμείς περιμένουμε από όσους θεωρούν τους εαυτούς τους ακόμη υγιείς πολίτες , τουλάχιστον, να τον  γιαουρτώσουν όπου τον βρουν τον σιχαμένο. Είναι το λιγότερο που μπορούν να πράξουν ..

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΕΣΤΑΤΟ ΟΝΤΩΣ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...