Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

Αύριο οι ΝαιΝαικοι θα εορτάσουν το…ΟΧΙ του ....ακατονόμαστου ΜΕΤΑΞΑ.



Παρελάσεις.. πριβέ για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη (28/10/2014) σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με την αστυνομία να θέτει σε επιφυλακή το προσωπικό της για την αποτροπή τυχόν 'επεισοδίων'.

Η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιηθεί στη λεωφόρο Νίκης ενώ αναμένεται να ξεκινήσει στις 11 το πρωί της Τρίτης (28/10).

Η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας καθώς  επί ποδός θα βρίσκονται για την στρατιωτική παρέλαση περίπου 2.000 αστυνομικοί σε μία προσπάθεια να μην επαναληφθούν τα επεισόδια που είχαν σημειωθεί την 28η Οκτωβρίου του 2011, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας είχε στοχοποιηθεί από ομάδα διαδηλωτών. Επίσης, η εξέδρα των επισήμων θα είναι αποκλεισμένη σε μεγάλη απόσταση και οι Θεσσαλονικείς θα αναγκαστούν να παρακολουθήσουν την παρέλαση κυρίως στην αρχή και στο τέλος της.

Από ώρα 3.00 και μέχρι πέρατος της παρέλασης, η έναρξη της οποίας θα πραγματοποιηθεί στις 11.00 το πρωί της Τρίτης θα απαγορευτεί η στάση και στάθμευση, στους δρόμους της πόλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...