Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Η επόμενη μέρα




Σπίτια γεμάτα νερό, γκρεμισμένοι τοίχοι και κάθε λογής υπάρχοντα που έχουν μετατραπεί σε… σωσίβια συνθέτουν το σκηνικό καταστροφής το οποίο αντίκρισαν με το πρώτο φως της ημέρας κάτοικοι σε περιοχές των νότιων και δυτικών προαστίων της Αττικής.
Για αδράνεια του κρατικού μηχανισμού κάνουν λόγο κάτοικοι περιοχών στα δυτικά και τα νότια της Αττικής. Οι καταγγελίες για καθυστερημένη αντίδραση του κρατικού μηχανισμού δεν έχουν τέλος. «Δεν είναι δυνατόν σ' ένα σύγχρονο κράτος να δημιουργούνται τέτοια προβλήματα» αναφέρει κάτοικος της Νίκαιας. «Μια δυνατή βροχή και τα πάντα διαλύονται» προσθέτει ένας άλλος, υπογραμμίζοντας πως δεν έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες για την αποφυγή των απίστευτων καταστάσεων που βίωναν από το απόγευμα της Παρασκευής οδηγοί οχημάτων και πεζοί, οι οποίοι βρέθηκαν μπροστά σε δρόμους... χειμάρρους, ενώ καταστηματάρχες, ένοικοι και ιδιοκτήτες σπιτιών πάλευαν με κουβάδες και σκούπες στα χέρια να εμποδίσουν την εισροή των υδάτων μέσα στις κατοικίες και στις επιχειρήσεις τους, ενώ κάποιοι που είχαν πάει για «του πουλιού το γάλα»  έμειναν με το πουλί στο χέρι, αφού κόντεψαν να πνιγούν στον υπόγειο τάφο-γκαράζ.
Την ίδια στιγμή συνεργεία των δήμων που επλήγησαν συνεχίζουν την καταγραφή των ζημιών. Ο κραγμένος δήθεν υπουργός Εσωτερικών Ντινόπουλος δεσμεύθηκε πως η διαδικασία θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν, ενώ ο προδότης  πρωθυπουργός Σαμαράς υποσχέθηκε …αποζημιώσεις




Μπανανία: Με λίγη βροχή μέχρι και η Βουλή έμεινε χωρίς ρεύμα! 



Και για να γελάσετε οι τελευταίες δηλώσεις του καραγκιοζίσκου. Εμείς το είπαμε .Θα έρθει η στιγμή που θα βγει ξεβράκωτος στο Σύνταγμα για να… είναι στην …επικαιρότητα, εκτός εάν προλάβουν και τον κλείσουν σε ψυχιατρείο. .  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...