Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

Να βάλουν ....ανιχνευτές γιαουρτιών στην πόρτα, γιατί δεν πάνε καλά τα πράγματα.



Στη Χαλκίδα θα μιλήσει αύριο, Τετάρτη, ο Σαμαράς.

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί στις 19.00, στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου.
Όμως βρίσκεται σε πανικό, αφού σε διάστημα λίγων ημερών δέχτηκε για δεύτερη φορά την κατακραυγή του κόσμου.
Κατά τη διάρκεια ομιλίας του σε ξενοδοχείο στη Λάρισα χρειάστηκε η παρέμβαση της αστυνομίας για να… αποφευχθούν τα χειρότερα όταν λίγο πριν ξεκινήσει η ομιλία του μερίδα απολυμένων σχολικών φυλάκων πραγματοποίησαν έφοδο προκειμένου να του αναφέρουν τα δίκαια αιτήματα τους φωνάζοντας συνθήματα κατά αυτού και της κυβέρνησης του.
Τα αίματα «άναψαν» όμως, όταν κάποιοι από τους παρευρισκόμενους για την ομιλία, απάντησαν στους διαμαρτυρόμενους, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της αστυνομίας.
Υπενθυμίζουμε ότι μόλις χτες παρά τον προγραμματισμό για στάση και περιοδεία στην πλατεία της Ορεστιάδας δεν σταμάτησε διότι λίγο πριν από την άφιξη του κ. Σαμαρά, είχαν συγκεντρωθεί εργαζόμενοι στην Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης, προκειμένου να τον συναντήσουν και να του διαμαρτυρηθούν για το γεγονός πως είναι απλήρωτοι.
Πέρασε με το αυτοκίνητο και συνέχισε για τον επόμενο σταθμό της περιοδείας του...Προτίμησε έτσι να κρυφτεί για λίγο ακόμη προκειμένου να γλιτώσει την χλεύη του λαού που ο ίδιος με τις μνημονιακές πολιτικές εξαθλίωσε...
Όλα τα παραπάνω είχαν ως αποτέλεσμα να ξεσπάσει στον...σκηνοθέτη των προεκλογικών συγκεντρώσεων του τον οποίο και απέλυσε γιατί θεωρήθηκε υπεύθυνος για την ερημιά που συνάντησε.. Μάλλον επιθυμούσαν ο σκηνοθέτης να πολλαπλασιάσει το μηδενικό πλήθος που έβλεπε προκειμένου να χαροποιήσει τον πρωθυπουργό!
 
Οργή πολιτών στην Ορεστιάδα έτρεψε τον Α.Σαμαρά σε φυγή (upd) (εικόνα, video)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...