Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2015

«Μανούλα στο κοντραμπάντο» ο Μελισσανίδης .



Για μεταφορά ισλαμιστών μαχητών, των γνωστών τζιχαντιστών, καταγγέλλουν οι ένοπλες δυνάμεις της Λιβύης μέσω του εκπροσώπου τους  Αχμέντ Μεσμάρι το πλοίο που βομβαρδίστηκε σήμερα με τον τραγικό απολογισμό των δύο νεκρών ναυτικών. Το πλοίο Araevo που ανήκει στην Aegean Shipping Enterprises, συμφερόντων του γνωστού …..έμπορου  και φίλου του γςρμανοτσολιά ΣΑΜΑΡΑ Μελισσανίδη αρνήθηκε τον έλεγχο των αρχών και εισήλθε παράνομα σε στρατιωτική ζώνη σύμφωνα με τον Αχμέντ Μεσμάρι.  Ο ίδιος δήλωσε στο Reuters ότι έφερνε ισλαμιστές μαχητές στο λιμάνι της Ντέρνα. "Ζητήσαμε από το πλοίο να σταματήσει, αλλά αντιθέτως αυτό έσβησε τα φώτα του και δεν απαντούσε στις κλήσεις μας, οπότε είμαστε υποχρεωμένοι να το χτυπήσουμε" ανέφερε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος των ενόπλων δυνάμεων της Λιβύης μιλώντας στο BBC. Το δήθεν ελληνικό Βενιζελο-υπουργείο Εξωτερικών με ανακοίνωσή του, στην οποία επίσης δεν κατονομάζει την Aegean Shipping Enterprises, καταδίκασε την αεροπορική επίθεση χωρίς να σχολιάσει τις καταγγελίες των Λιβυκών αρχών.
Να σημειωθεί ότι είναι η δεύτερη επίθεση, που δέχεται πλοίο στο λιμάνι της Derna. Η πρώτη είχε γίνει γνωστή στις αρχές Σεπτεμβρίου στο μηνιαίο ενημερωτικό του Committee του Λονδίνου. Όπως έγινε γνωστό από το υπουργείο Ναυτιλίας το κατασκευής 1991 πλοίο, χωρητικότητας 26.810 τόνων, με 26μελές πλήρωμα (3 Έλληνες και 23 αλλοδαποί, από τους οποίους οι δύο Ρουμάνοι και οι υπόλοιποι Φιλιππινέζοι) βρισκόταν στο λιμάνι του Derna στη Λιβύη όταν βομβαρδίστηκε.
Αποτέλεσμα του βομβαρδισμού, που έγινε το βράδυ της Κυριακής, ήταν να χάσει την ζωή του ένας 29χρονος Έλληνας ναυτικός, ένας αλλοδαπός ναυτικός και να τραυματιστούν άλλοι δύο αλλοδαποί ναυτικοί.
 
Μελισσανίδης: «Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, φεύγω και χάνετε τις δουλειές σας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...