Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ κατεβαίνει μόνο με το… Επικρατείας ;



Έχετε παρατηρήσει ότι ενώ όλα τα κόμματα  έχουν ανακοινώσει τα ψηφοδέλτια τους  ανά την επικράτεια, το απόκομμα ΛΑγΟΣ ακόμη να τα ανακοινώσει;

Σου λέει σαν καλός σανοπώλης – γαλατάς – ofshorrakias  τι να ανακοινώσω ; Nα δουν σε όλη την Ελλάδα ότι δεν κατάφερα να συμπληρώσω πλήρη ψηφοδέλτια, η να διαβάσουν  τους γνωστούς μαϊμού υποψηφίους τους οποίους μεταφέρω ανά την χώρα, όπως π.χ την σύζυγο του αντιπροέδρου Σκανδαλακη, την Καουδη, και κάποιους άλλους που έχουν γυρίσει την μισή Ελλάδα ως υποψήφιοι βουλευτές, ανάλογα τα κενά που υπάρχουν ;
 Άστο να ανακοινωθούν σε τοπικό επίπεδο, να περάσει το θέμα στα βουβά, και να φανώ καλό παιδί σε αυτούς που μου λένε….. κάνε στην …άκρη.
Τώρα το πώς ανακοίνωσε και το επικρατείας είναι απορίας άξιον , και υπάρχουν τεράστια ερωτήματα για το πώς υπερκέρασε πολλά παλιά στελέχη και  δραστήρια κομματικώς, ο «δημοσιογράφος» στο αμαρτωλό ΥΠΕΘ επί υπουργίας  του πρέσβη Γεωργίου , ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ και μπήκε …επικεφαλής του .
Υπάρχει κάτι στον αέρα που βρωμάει.
Του τον επέβαλλαν, η γνωρίζει κάτι; Μην ξεχνάμε ότι ακόμη ερευνάται η σχέση του Καρατζαφερη με τα οπλικά του υπουργείου, και το να βάλει επικεφαλή στο ψηφοδέλτιο του τον «δημοσιογράφο» κινεί την «περιέργεια».   




Ο  Καρατζαφύρερ, στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου που παραχώρησε, εξαπέλυσε επίθεση κατά του …Μπαμπέση… Σαμαρά και κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, εκτιμώντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου αλλά δεν θα έχει αυτοδυναμία.
Όπως είπε  «είσαι 2,5 χρόνια κολλητός με τον Βενιζέλου και του παίρνεις την Γκερέκου» τόνισε και πρόσθεσε: το ίδιο δεν έκανε με τους Γεωργιάδη και Βορίδη , καταλήγοντας πως δεν έχει μπέσα ο κ. Σαμαράς.
Δεν τον «φοβίζει» το ενδεχόμενο να μην είναι επαρκής ο Α. Τσίπρας εφόσον αναλάβει την ευθύνη της χώρας, αυτό που με φοβίζει, σχολίασε, είναι ότι δεν ελέγχει όλες τις συνιστώσες του και το κράτος των Εξαρχείων μπορεί να κυριαρχήσει ….επί του κράτους του Κολωνακίου  .

Για το τρομολαγνικό φιλαράκι του πάντως τον Βενιζέλο που ειπε ότι  Η Ελλάδα μπορεί να γίνει νέο Κούγκι και να καταθέτουν στεφάνια οι Ευρωπαίοι ….ΜΟΥΓΚΑ.


9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ;;;;;

ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΦΤΑΝΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ;;;

Ixnos είπε...

Πριν βιαστείς να ρίξεις λάσπη, μάθε γράμματα. Τα έχουμε σηκώσει πρώτοι Εδώ .Διάβασε να ξεστραβωθείς.

http://ixnos.blogspot.gr/2015/01/2015.html

Εμείς δεν κάνουμε ανέντιμες εξαιρέσεις

Ανώνυμος είπε...

Που να τα προλαβει ολα ο ανθρωποs η εξ...απωρρητων εναν τον εχει μπορει να εξυπηρετησει ολουs τουs νομουs;;;;τι να σου κανει και ο αστρατευτοs τρεχει σε ολα τα ευαγη ιδρυματα νοσοκομεια κλινικεs καπη φαρμακεια χασαποταβερνεs ψαροταβερνεs εεε να τσιμπαει και κατι ο αστρατευτοs του αρεσουν και οι αστακοι βεβαια φρεσκοι ομωs ετσι;;;;;σαν του καραμπερη....Η θεια παναγιωτα θα ειναι στον φουρλοποταμο ο sergios kestrel στην Α!Αθηνωνε o ντουντουκλανακιs στα χανια

Ανώνυμος είπε...

μην αδικουμε τον προεδρο εβαλε στο Ηρακλειο τον αγωνιστη Μαρκατατο και τον αδαει Στεφανουδακη που αν τον ρωτησεις τι ειναι το κυνοβουλιο θα περιμενεις απαντηση του αγιου ποτε...Αληθεια την Νατασα γιατι δεν την τοποθετησε ?Τοσα χρονια ο νταντυ ψωμακι τρωει.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΡΟΥΝ ΙΧΝΟΣ.... ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΚΟΜΗ ΕΝΑΣ, ΟΠΟΥ ΦΥΣΑ Ο ΑΝΕΜΟΣ!
ΤΙΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΙΧΝΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΑΡΑΤΗ ΚΑΙ ΝΤΟΜΠΡΑ ΚΡΙΤΙΚΗ, ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΑΛΛΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

Χέστηκε ο Καρατζαφέρης για το εκλογικό αποτέλεμα. Τώρα τον ενδιαφέρει να πάρει 1,5%, για να οικονομήσει απο την επιδότηση. Καί με λίγο γλείψιμο στον Συριζα, μπας και αποφύγει το κακούργημα με τις 2 οφσορ. Αλλα και εκεί θα την πάθει όπως ο Κουβέλης!

Ανώνυμος είπε...

Ασκηθηκε η ποινικη διωξη τον εχεσε και το περιστερι δεν μπορει να βγαλει και αλλα μωβ .....τελικα η κοντοχωντρη αστρατευτη κουραδισ που θα ειναι;;;;;;λενε οτι στα πανελ θα εμφανιζεται ντυμενοs στο χακι...

Ανώνυμος είπε...

Ο χοντρός το έριξε στις χωματουργικές εργασίες. «Ο ΛΑΟΣ είναι το ανάχωμα στην πόλωση», δήλωσε στην Λάρισα. Όταν λέγαμε ότι είναι ανάχωμα παλιά , νευρίαζε. Τώρα το λέει ο ίδιος.

Ανώνυμος είπε...

Οπωs λεμε ριξτε τα μπαζα...μεχρι τιs 24 θα το εχει ανακοινωσει το ψωφωδελτιο του;;;;;;;αλλα το μαλλι πρεπει να το επιμελειται ο τρυφωναs επανω του το βαφει σε βυσινι σκουρο κουραδι και στα πλαγια ανταυγειεs σε ανοιχτο σκατι τσιρλι.....αχ αχ αχ ατιμο περιστερι που βρηκεs να κανειs τα κακακια σου τον καταχεσεs τον μπρωεδρασ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...