Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Δημήτρης Σαρατσιώτης . Κλασικό παράδειγμα πολιτικού αριβίστα.




Διαβάζουμε και δεν το πιστεύουμε.

Χρυσή Αυγή:  Επικρατείας
Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας είναι ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής - Πολιτικός κρατούμενος Συναγωνιστής Χρήστος Παππάς. Ακολουθούν οι καταξιωμένοι Συναγωνιστές: ο ηλεκτρολόγος μηχανικός κ. Δημητριος Σαρατσιώτης, ο Ιατρός χειρουργός - Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου Δημήτριος Δολτσινιάδης και ο Ταξίαρχος (ε.α)  κ. Δημήτριος Παπαεμμανουήλ.
Στενή υποψηφιότητα αποτελεί και ο κ. Δημήτριος Σαρατσιώτης (που ίσως εκλεγεί, ως δεύτερος στη λίστα), τον οποίο η ιστοσελίδα του κόμματος χαρακτηρίζει «καταξιωμένο συναγωνιστή».

 
O Mέγας πολιτικός ανήρ ξεκίνησε δίπλα στον ευρωπαίο Σαμαρά που όταν είδε πως λείπει το γλυκό από το βάζο τον σούταρε, ….. Συνέχισε δίπλα στον αδιάφθορο  Καρατζαφέρη τον έκανε γενικό διευθυντή του αποκόμματος ΛΑΟΣ και πρόεδρο στο αμαρτωλό Ιων Δραγούμης  ….συνέχισε δίπλα στον… Καμμένο με ένα ψευτο- «πατριωτικό κέντρο» που δημιούργησε μαζί με άλλους αποχωρήσαντες από το Λαός για να μπορούν να παζαρέψουν ανταλλάγματα  , και τώρα συνεχίζει δίπλα στον Παπά της χρυσής αυγής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας, και μάλιστα σε πιθανόν εκλόγιμη θέση .Τι «πρόσφερε» στους χαζοχρυσαυγίτες ; Άγνωστο προς το παρόν .
Η πρόοδος του πάντως είναι …τρομακτική.

 

Συνέντευξη του Δημήτρη Σαρατσιώτη, γενικού διευθυντή και μέλους της Κ.Ε. του ΛΑΟΣ...

 

Παραιτήθηκε ο Σαρατσιώτης από το Καρατζαφέρειο ίδρυμα ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ

 

Από τον ΛΑΟΣ μέσω Πατριωτικού Κέντρου στους ΑΝΕΛ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...