Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Το έχασαν το μυαλό πατριώτη οι ...μαφιόζοι



«Ο μόνος στυλοβάτης της χώρας είναι το ΠΑΣΟΚ», δήλωσε ο Βενιζέλος από το βήμα της κεντρικής προεκλογικής συγκέντρωσης στη Θεσσαλονίκη, στο περίπτερο 12 της ΔΕΘ.
«Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, όλο το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό. Εδώ πάλλεται η ψυχή του ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ του μέλλοντος μας είναι εδώ.
Εδώ είναι το σπίτι μας. Δεν υπάρχουν περιθώρια για δισταγμούς.
Η ψήφος για την πατρίδα είναι η ψήφος στο ΠΑΣΟΚ», είπε  Βενιζέλος απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους.


Ο Αντώνης Σαμαράς στα ΝΕΑ  διακηρύσσει ότι στόχος του είναι η συγκρότηση μίας νέας κυβέρνησης, με όλες τις φιλευρωπαϊκές δυνάμεις και στη βάση αυτή η πρόσκλησή του απευθύνεται και στο Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών του Γιώργου Παπανδρέου, εφόσον βρίσκεται στη νέα Βουλή!
Δηλαδή, ο Σαμαράς όχι μόνον φυγάδευσε το έγκλημα Παπανδρέου με το μνημόνιο, αλλά έδωσε και ΑΦΜ στον μεγαλοαπατεώνα, παρά το πλιάτσικο στα οικονομικά του ΠΑΣΟΚ! Ο σκοπός; Προφανής. Πλέον τον ομολογεί μόνος του. Αλλά είναι και το εφιαλτικότερο σενάριο για την πατρίδα, θα είναι η ολοκληρωτική καταστροφή.

Εγγυήθηκε προσωπικά τρία βασικά θέματα: να μην βάλει χέρι στις καταθέσεις «όπως άλλοι έχουν πει», τόνισε, να μη μειωθούν άλλο οι συντάξεις και να αρχίσει να μειώνεται η φορολογία, με τον ΈΝΦΙΑ. Πρόσθεσε μάλιστα πως έχει δρομολογηθεί να δοθούν ισόβια σύνταξη στην πολύτεκνη μάνα, το επίδομα τους υπερήλικες Βορειοηπειρώτες.
Επισήμανε πως σε φορολογικό επίπεδο θα «πάμε τα επιχειρηματικά κέρδη από το 25% στο 15%, 3% τον πρώτο χρόνο και από 2% τα επόμενα χρόνια για να φτάσουμε στο 15%», ….και στο τέλος να τα… μηδενίσουμε.

 

Συνέντευξη Σαμαρά: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει τους Έλληνες πειραματόζωα [video]



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...