Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Θα γεμίσει η βουλή ….αναχώματα;



O ΣΥΡΙΖΑ αγγίζει την αυτοδυναμία. Για την ακρίβεια βρίσκεται ανάμεσα στο 34-36% με την ασθμαίνουσα ΝΔ στο 25%,  και τρίτο κόμμα σταθερά την Χρυσή Αυγή που ανακοίνωσε μάλιστα πρώτη τα ψηφοδέλτια της, παρά την προφυλάκιση της ηγεσίας της.
Το Κίνημα του ΓΑΠ μπαίνει στη Βουλή πριονίζοντας το ΠΟΤΑΜΙ  το οποίο βρίσκεται κοντά στο 4% καθώς και το ΠΑΣΟΚ  που καταποντίζετε.
Σε αντίθεση με την επικοινωνιακή εκστρατεία των δημοσκόπων που θέλει τα δύο μεγάλα κόμματα να συγκεντρώνουν ένα άθροισμα ποσοστών κάπου ανάμεσα σε 60-65%, η πραγματικότητα στο εκλογικό σώμα είναι εντελώς διαφορετική, και παρά την διασπορά δήθεν «ενημερωτικών νοτών» από την Συγγρού προς τους νεοδημοκράτες ….μην ανησυχείτε θα είμαστε στην επομένη κυβέρνηση, ακόμη και ως ….συγκυβέρνηση με τον ΣΥΡΙΖΑ, το σενάριο δεν βγαίνει.
Αυτό εκτιμούν συγκεκριμένες ξένες πρεσβείες όσο και επιχειρηματίες που έχουν πρόσβαση στα πραγματικά αποτελέσματα και όχι αυτά που μεταδίδουν τα δελτία ειδήσεων.
Σύμφωνα λοιπόν με τις συνθήκες όπως διαμορφώνονται υπάρχει η πιθανότητα να μπουν στην βουλή ακόμη και 10 κόμματα!
Ορισμένα από τα λεγόμενα μικρά κόμματα όπως όλα δείχνουν ίσως κάνουν την έκπληξη, λόγω πριμοδότησης από τους ενδιαφερόμενους για την κυβέρνηση, αφού ως γνωστόν μια μονάδα σε αυτά που μπορεί να τα βάλει στην βουλή, μπορεί ταυτόχρονα να αποφέρει στα μεγάλα κόμματα μέχρι και δέκα πέντε «φίλιους βουλευτές», σε μια φάση ….ψήφου εμπιστοσύνης.    
Η έκπληξη μεγατόνων θα είναι το ΛΑΟΣ  του υπό ανάκριση σε βαθμό κακουργήματος  Καρατζαφέρη που τις τελευταίες μέρες έγινε κρυφοφιλοΣυριζαίος , ελπίζοντας σε ..ασυλία από την Κωνσταντοπούλου ,  αλλά και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ.
Ιδού η πολύ ενδιαφέρουσα εικόνα της εκτίμησης ψήφου που είχε σημειώσει στο smartphone του στέλεχος ξένης αντιπροσωπείας.
 ΣΥΡΙΖΑ 28,5%
ΝΔ 23%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 6%
ΚΙΝΗΜΑ ΓΑΠ 5,5%
ΚΚΕ 5,5%
ΠΟΤΑΜΙ  4,5%
ΠΑΣΟΚ 4%
ΑΝΕΛ 3,5%
ΛΑΟΣ 3,1%
ΑΝΤΑΡΣΥΑ 3,1%



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...