Αρχική Πρωτοσέλιδα world News Google News BBC Reuters CNN Mega Antenna SKAI Alpha Star EΡΤ

Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Καρατζαφέρης …«Θα διεκδικήσω… την ….τελευταία ψήφο».



Η διαφορά του ΣΥΡΙΖΑ από τη Ν.Δ. είναι «πάρα πολύ μεγάλη», δήλωσε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ Γιώργος Καρατζαφέρης, ο οποίος βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη για την προεκλογική συγκέντρωση του κόμματός του και τόνισε πως θα διεκδικήσει  την…. τελευταία ψήφο σε όλη την Ελλάδα.
Σε ερώτηση δημοσιογράφου για τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν πρώτο κόμμα τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Καρατζαφέρης απάντησε ως εξής: «Νομίζω ότι αυτό δεν το αμφισβητεί πλέον κανείς. Η διαφορά μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ. είναι πάρα πολύ μεγάλη. Αυτό απελευθερώνει δυνάμεις για άλλες αναχωματικές επιλογές, εμείς υποδεχόμαστε με τον πρέποντα σεβασμό τους Νεοδημοκράτες, οι οποίοι φεύγουν και έρχονται προς εμάς, και φρενάρω τη διάθεση κάποιων να πάνε στην αντίπερα όχθη, στον ΣΥΡΙΖΑ, «παρά το ότι ….δεν έχω σώας τας… φρένας»  Ο φυσικός χώρος τους είναι ο όμορος χώρος». Τι ΛΑΟΣ, τι Νέα Δημοκρατία .Το ίδιο είμαστε.
Επίσης ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ είπε ότι διαπιστώνει μια «παλιννόστηση» στο κόμμα του ανθρώπων που είχαν φύγει και είχαν πάει στην Χρυσή Αυγή, λέγοντας ότι «αυτή η παλιννόστηση, νομίζω, πέραν όλων των άλλων, βοηθάει και τη Νέα Δημοκρατία».
Σε ότι αφορά την πορεία του αναχώματος ΛΑ.Ο.Σ ,επισήμανε ότι «οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις μας φέρνουν ότι είμαστε στο όριο του 1.5 % με ανοδική πορεία, θέλουμε  την τελευταία ψήφο, και θα την διεκδικήσουμε σε όλη τη Ελλάδα».
Δεν είπε όμως πως μπορεί ένα κόμμα να πάρει ψήφους από ένα υγιώς σκεπτόμενο πολίτη όταν έχει στις τάξεις του υποψηφίους σαν τους παρακάτω, και την ίδια στιγμή στρέφεται κατά της χρυσής αυγής. Μόνο ένας μικροπολιτικάντης τα κάνει αυτά.

 

Νταχάου, αφού διεγράφη από τη Χ.Α., προσχωρεί στο ΛΑ.Ο.Σ 

 

ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!!! ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ Ο ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΣ ΒΛΑΜΑΚΗΣ!


Πιστεύουμε ότι οι δημοκράτες Κρητικοί θα τον τιμήσουν δεόντως. Ανθρωπος που φωτογραφίζεται μπροστά στους άθλιους φούρνους του Νταχάου, και γράφει ότι θα κάνουν καλό… ψωμί …την χρειάζεται.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"οι κυλιόμενες δημοσκοπήσεις μας φέρνουν ότι είμαστε στο όριο με ανοδική πορεία, θέλουμε και την τελευταία ψήφο και θα την διεκδικήσουμε σε όλη τη Ελλάδα". Το 1.5% που γράφεις Ίχνος δεν κολλάει πουθενά...

Ανώνυμος είπε...

Ο Τοτοs το λαμογιο ο συμβουλοs του απατεωνα κοσκωτα ο αστρατευτοs ο πορδοπρεσβηs ο μιχαλακηs η βασουλα ο δημητρακηs την εκλασε την μπρωεδρασ...πιτσι πιτσι στου μητση με τον τζιμυ τον τυροπιτακια και το ζωηρο κοριτσι το καυμενο δεν το ενυμφευθη ο ελεεινοs ειχε ετοιμα και τα προσκλητηρια του γαμου....ο ΑΚΗΣ το ενυμφευθη το καρασιον το εχει στην μεζονετα....Fat Cat Χωντροs Γατοs

Ixnos είπε...

είναι δικό μου «αισιόδοξο» συμπλήρωμα

Ανώνυμος είπε...

Κλασικό δείγμα υπάνθρωπου. Όμως μερικοί έχουν κοντή μνήμη. Ευτυχώς που υπάρχουν κάποιοι να μας θυμίζουν τις αποτρόπαιες πράξεις ορισμένων που θέλουν να ασχοληθούν με τα κοινά .

Ανώνυμος είπε...

Απο τη δικογραφια για τιs''παρανομεs πληρωμεs''στην προμηθεια ελικοπτερων''Super Puma''προκυπτει οτι ο κυριοs καρατζαφερηs''απο καπου πληροφορηθηκε''τιs ενεργειεs των δικαστικων αρχων μολιs αρχισαν οι ερευνεs οι επομενεs κινησειs του ηταν να''προσπαθησει να εξαφανισει''τα ιχνη του χρηματοs''αλλαζονταs πιστωτικα ιδρυματα φορολογικουs παραδεισουs επωνιμιεs στην offshore του εκπροσωπουs τηs και κατευθυνονταs τελικα τα χρηματα απο την offshore σε Τrust!!!Οι ερευνεs για τον προεδρο του ΛΑΟΣ γιωργο καρατζαφερη σχετικα με''παρανομεs πληρωμεs''για το συγκεκριμενο εξοπλιστικο προγραμμα''ξεκινησαν το 2012''απο την Αρχη για το Ξεπλυμα''και μια εσωτερικη εκθεση τηs Τραπεζαs τηs Ελλαδοs που ειχε διενεργησει ελεγχο σε υποκαταστημα Ελληνικηs Τραπεζαs στο Λονδινο!!!!!!Στην εκθεση αυτη που υπαρχει στην δικογραφια η Τραπεζα τηs Ελλαδοs σημειωνε''ωs υποπτεs τιs συναλλαγεs''απο τιs εταιρειεs των επιχειρηματιων Αλεξανδρου Τσατσου και Σταυρου Κομνοπουλου προs την εταιρεια συμφεροντων του προεδρου του ΛΑΟΣ γιωργου καρατζαφερη!!!!!!Οταν προχωρησαν οι ερευνεs και ασχοληθηκε με την''υποθεση η Εισαγγελια Διαφθοραs''ζητωνταs τον περασμενο Μαρτιο επισημα δικαστικη συνδρομη για να επιβεβαιωσει τα''επιβαρυντικα στοιχεια''για διακινηση μαυρου χρηματοs''ο γιωργοs καρατζαφερηs οπωs αποκαλυπτεται πλεον απο εγγραφα προεβη στιs εξηs κινησειs!!!1)Κλεινει την υπερακτια εταιρεια Catalina και μεταφερει τον λογαριασμο τηs σε αλλη τραπεζα!!!!!2)Αλλαζει την επωνυμια τηs υπερακτιαs εταιρειαs του σε Sunshine Delight Ltd και αλλαζει και παλι τραπεζα αλλα και φορολογικο παραδεισο!!!!3)Φευγει απο την τραπεζα Julius Baer και πηγαινει στην τραπεζα RBS στα νησια Gernsey!!!!!Ομωs οσο γινονταν αυτα τοσο αυξανονταs οι υποψιεs τηs Αρχηs για το Ξεπλυμα!!!!Μαλιστα ακολουθωνταs την πορεια του χρηματοs''ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ''οτι ο προεδροs του ΛΑΟΣ εκλεισε και την Sunshine Delight!!Αμεσωs μετα ιδρυσε αλλο νομικο προσωπο (Trust)και μετεφερε''το λογαριασμο του''απο τα νησια Gernsey στα νησια jersey!!!!Επιπλεον τοποθετησε την αδελφη του και τον γιο του ωs''δικαιουχουs''του Trust που φερει την επωνυμια The Feriska Trust!!!!!!o υιοs σανοπωλη ο γαλαταs η βρωμοκουραδα το λαμογιο η βρωμοκοπρια ο βρωμοπ....ουστοs!!!!!!!!!!!!!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...